Asus G56: hrát na cestách můžete i stylově

Už dávno nemusí milovníci videoher volit kompromis mezi výkonem notebooku a jeho vzhledem či mobilitou. Dokazuje to novinka od Asusu, která je nejen napěchovaná skvělým hardwarem, ale ještě skvěle vypadá.

Pokud preferujete výkon bez kompromisů a přitom často cestujete, můžete mít s výběrem vhodného notebooku problém, především pokud nechcete utratit tučnou sumu. Nový model značky Asus však přináší velmi slušné parametry, zabalené do stylového těla z černého broušeného kovu, které je dostatečně odolné pro časté přesuny. Celkový vzhled doplňují červené detaily a podsvícená klávesnice, takže se za notebook stydět rozhodně nebudete.

G56_3.jpg

Ani z hlediska výkonu nebudete muset hledat kompromisy. Nejnovější generace procesoru Intel Core i7 4700HQ s taktem 2,4 GHZ (s možností navýšit až na 3,4 GHz) je doplněna pamětí o velikosti 6 či 8 GB podle výběru, harddiskem o velikosti 750 GB a grafickou kartou Intel HD Graphics 4600 pro jednoduché úkony, stejně jako externí kartou GeForce GTX 760M s 2 GB paměti pro ty nejnáročnější operace.

Kvalitní hraní podpoří také matný IPS displej s úhlopříčkou 15,6 palce a rozlišením 1920 x 1080 pixelů. Nechybí mu anti-reflexní vrstva pro minimalizaci odlesků.

G56_2.jpg

Samozřejmostí je DVD mechanika, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, Intel WIDI a celá řada portů. Doporučená cena modelu G56 startuje na 24 499 Kč s daní, což je více než příjemné. Více informací se dozvíte na oficiálních stránkách.

Zdroj: TZ

Diskuze (7) Další článek: ZTE FunBox: další krabička s Androidem pro hraní her na televizi

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,