Atari přichází na Steam i s ArmA

Společnost Valve, provozující distribuční systém Steam, oznámila, že se do jejich nabídky zapojují i tituly vydané pod značkou Atari. Mimo osmi dalších titulů se jedná i o hru ArmA: Combat Operations z dílen českého studia Bohemia Interactive.

Až patnáct milionů uživatelů systému Steam má od včerejška možnost stahovat devítku her distribuovaných společností Atari. Ta se totiž domluvila s provozovateli Valve na uvedení některých svých titulů tímto způsobem nyní, jiných se pak hráči dočkají v nejbližší době. Mezi úvodní hry patří i česká hra ArmA: Combat Operations, u nás známá spíše s podtitulem Armed Assault, dvojice strategií Act of War, sbírka Atari Classics, stealth akce Death to Spies, pokračování strategie Desperados, adventura Indigo Prophecy, a dvojice budovatelských strategií Rollercoaster Tycoon 3 a Tycoon City: New York.

  
ArmA: Armed Assault

V blízké době by se pak na Steamu měly objevit další dvě zajímavá RPG, konkrétně Zaklínač a Neverwinter Nights 2 včetně datadisku Mask of the Betrayer. Podle tiskového prohlášení jsou obě strany potěšeny jejich novou spoluprácí a očekávají od ní velké přínosy pro obě společnosti.

Související informace (ArmA: Armed Assault):
Platforma: PC
Typ hry: Válečná akce
Multiplayer: Ano
Minimální konfigurace: procesor 2 GHz, 512 MB RAM, 128MB grafická karta
Doporučená konfigurace: procesor 3 GHz, 1 GB RAM, 256MB grafická karta
Testovací konfigurace: Athlon XP 1600+, 1.5GHz, 768MB RAM, 128 MB grafická karta
Výrobce: Bohemia Interactive (
http://www.bohemiainteractive.cz/)
Vydavatel: IDEA Games (
http://www.idea-games.com/)
Homepage:
http://www.armedassault.com/
Recenze: http://www.doupe.cz/h/PChry/Ar.asp?ARI=115269

Zdroj: TZ

Diskuze (2) Další článek: Galerie: UEFA EURO 2008

Témata článku: , , , , , ,