Akce | E3

Avengers se konečně představují, dočkáme se jich příští rok | E3

Po dlouhém čekání je to konečně tady. Avengers od Crystal Dynamics se představují v plné parádě. Vyjdou již příští rok v květnu.

Stalo se to v lednu roku 2017, kdy nás krátký teaser informoval o tom, že se chystá hra Avengers a že ji chystá zkušené studio Crystal Dynamics. Jenomže hned poté následovalo jen dlouhé čekání. Až do teď! Avengers se konečně odhalují.

Hned zkraje nutno zdůraznit, že se nejedná o MCU. Crystal Dynamics zpracovalo Avengers dle svého. V příběhu Crystal Dynamics odhalují Avengers vlastní loď Helicarrier používající experimentální zdroj energie. Ale něco se pokazí a katastrofální nehoda rozdělí Avengers. To si však svět nemůže dovolit a nejmocnější pozemští hrdinové se musí sjednotit. Nutnost spolupráce vývojáři neberou na lehkou váhu. Hra bude podporovat online multiplayer pro více hráčů. Hrát půjde ale i jako vlk samotář. 

A jelikož se nevyskytujeme ve filmovém světě ale v herním světě, zapomeňte na Roberta Downeyho Juniora nebo Chrise Hemswortha. Herní postavy namlouvají herní dabéři, ale o celebrity není nouze. Bruce Bannera namlouvá Troy Baker, Kapitána Ameriku namlouvá Jeff Schine, Thora namlouvá Travis Willingham, Black Widow namlouvá Laura Bailey a Tonyho Starka namlouvá Nolan North. 

Crystal Dynamics hned dodávají, že Avengers nemají být jednorázovou hrou, ale plánují ji neustále rozšiřovat. Přitom se chtějí vyhnout jakýmkoli mikrotransakcím a případní noví hrdinové budou zdarma. To zní až příliš dobře, že?

Marvel’s Avengers vyjdou 15. května roku 2020 na Xbox One, PS4, PC a Google Stadia. Na PS4 přitom budou mít nějaký nespecifikovaný obsah navíc a hra se zde jako první ukáže v betaverzi. Rozhodně se nezapomeňte podívat na první "pořádný" trailer, který dokonce obsahuje záběry ze hry.

Diskuze (3) Další článek: Ghost Recon Breakpoint se připomíná trailerem a oznamuje Delta Company | E3

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,