BioWare maká na znovuzrození akce Anthem, chvíli to ale potrvá

Ale cesta zmrtvýchvstání není nikdy jednoduchá.

Pokud jste nad online akcí Anthem stále nezlomili hůl a věříte na jeho zmrtvýchvstání, mám pro vás dobrou i špatnou zprávu. Je dost možné, že se ho dočkáte, na druhou stranu to ještě chvíli bude trvat. 

Když společnosti EA a BioWare dali od Anthem ruce pryč, mnozí si mysleli, že to znamená konec celého projektu. Jenomže vývojáři tohoto titulu mají pravděpodobně sakra tuhý kořínek a jeden z nich oznámil, že hra bude v podstatě „znovu vydána."

Toho dne Bioware řekl, že na tom pracuje "speciální vývojářské komando". Avšak poté bylo z této válečné fronty ticho a nedozvídali jsme se vůbec žádné bližší podrobnosti.

To ale včera změnil Christian Dailey, ředitel studia BioWare Austin, tedy studia, které v současně době pracuje na generální opravě celého titulu, a zveřejnil bližší podrobnosti vývoje. Dailey se nechal slyšet, že na tomto vývojářském questu začal makat tým asi třiceti vývojářů, kteří jsou momentálně plně zaneprázdnění na prototypech řešení a nápadech v oblastech, o kterých se domnívají, že původní hra zaostává. Něco takového je ale nesmírně dlouhý proces a vše je teprve v plenkách. 

Ano, tým je malý a celá tahle situace vyžaduje, abychom se znova vrátili k rýsovací tabuli. Na druhou stranu – jako malý tým máme jistou obratnost, jakou si ten větší nemůže dovolit," řekl Dailey.

Co se týká všech výzev tohoto projektu, stejně tak jako výzev týmu – chce být vývojář plně transparentní. A právě proto bude BioWare sdílet pravidelné aktualizace o vývoji, a přitom vnímat zpětnou vazbu fanoušků. Během toho období bude spousta experimentů, takže některé funkce, které mají hráči rádi mohou zmizet. A jiné zase nemusí být při prvním odhalení úplně dokonalé. Společnost BioWare plánuje hostovat streamy, ve kterých bude předvádět jejich nové nápady.

Opravdu vám chceme poskytnout veškeré informace v plné průhlednosti, kterou díky vaší vášní a zájmu můžeme v Anthem využít. Na druhou stranu berte na vědomí, že vidět všechny ty věci v rozpracované podobě nemusí být úplně hezké na oko. Nejsem tady proto abych zvedl hype, ale protože věříme že změny, které provádíme jsou ty správné a chceme vědět, že si to myslíte spolu s námi," dodal Dailey.

Diskuze (3) Další článek: Dead By Daylight Mobile: naháněčka konečně i na mobilech | Recenze

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,