Bizarnosti na Twitchi: podívejte se na největší banované šílenosti

Co se děje ve streamerském rybníčku?

Streamování her je v dnešní době velmi populární záležitostí, i když to tak nemusí každému připadat. Lidé se touto cestou dokáží uživit a ti největší z nich mají příjmy, o kterých se běžnému člověku může jen zdát. Nejznámější taková služba, na které lidé vysílají, je bezesporu Twitch.tv. V poslední době ale kolem něj proběhlo pár událostí týkajících se banování některých streamerů a občas nad takovými rozhodnutími zůstává rozum stát.  

Pokud jste sledovali Twitch už před pár lety, jistě budete souhlasit s tím, že se změnil nejen po stránce designu samotného webu, ale také podle pravidel a akcí, které mohou a nemohou streameři během vysílání dělat.  

Velkou změnu přinesla událost, kdy Twitch odkoupil gigant Amazon. Poté se začalo tlačit na to, aby byl co nejatraktivnější pro inzerenty. Následovaly změny podmínek streamování a dalších pravidel, za jejichž porušení přichází patřičný trest. Z počátku se tomu zase taková pozornost nevěnovala, obzvláště v zemích, kde se nemluví anglicky. Za poslední roky se to ale pěkně rozjelo. Někdy je ale trest naprosto nesmyslný a jsou i případy, kdy je vidět, že Twitch neměří každému streamerovi stejným metrem.  

twitch_tv_wallpaper_by_atroxcze_d9lin3x.png

Značný dopad měl také příchod IRL sekce. Po letech se vyvinula do dalších podsekcí jako je “Just chatting” a jiných. Vesměs jde o to, že na Twitchi už můžete streamovat i obsah, který nemá s hrami nic společného. Některým streamerům stačí zapnout kameru přes celou obrazovku, bavit se s lidmi v chatu a u toho například koukat na videa. I tak může vypadat stream, který sledují tisíce diváků. Tato sekce se častokrát stává dějištěm banování streamerů. Samozřejmě se najdou výjimky, ale co v IRL občas probíhá je docela podivuhodné. Pojďme se podívat na ty nejšílenější.

Diskuze (7) Další článek: VR brýle Valve Index odhaleny, do obchodů dorazí v červnu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,