Black Ops 3 opět vyrazí do budoucnosti, exo-skelety nechybí

Z informací uniklých Treyarchu, který právě vyvíjí už třetí díl Call of Duty podsérie Black Ops, jasně vyplývá, že se díl bude odehrávat v budoucnosti a že (samozřejmě) dostanete nabušený outfit.

Během včerejška už Activision stačilo fláknout na YouTube a Snapchat minutový teaser pro něco, co vypadá jako třetí Black Ops. Ve stylu Matrixu tam běhají sloupce dat, které vykreslují v prostoru siluety titulních postav z přebalů jedničky a dvojky, do toho slyšíme agenta Hudsona (Eda Harrise), Viktora Reznova (Garyho Oldmana) a další...

Čert ví, jestli teaser vystřelili proto, že únik dat zachytili dřív než sám internet, faktem je, že leak skutečně nastal a díky němu máme jasno. Třetí Black Ops skutečně bude a bude se odehrávát v budoucnosti.

CCLHACfWIAA1irR.jpg

Z oficiální reakce Treyarchu se následně můžeme dozvědět, že tentokrát bude kladen větší důraz na technologii a že příběh bude zasazen do "pokřivené budoucnosti, kde se využívají nové druhy speciálních vojáků a kde se smazávají rozdíly mezi lidskostí a technologií, kterou lidé stvořili".

A hlavně nás opět čekají tři sekce: Kampaň, Multiplayer a Zombie mód. 

Kde strávíte nejvíce času vy? Oficiální odhalení nás čeká už koncem měsíce.

Diskuze (3) Další článek: Don Mattrick odstupuje z pozice šéfa společnosti Zynga

Témata článku: , , , , , , , , , , ,