Bude The Division druhým Watch Dogs?

Ubisoft se nejspíš s grafikou popral víc než minule.

Kauzy kolem konečné grafické podoby akce z futuristického Chicaga pobouřily  téměř celý herní svět. Finální produkt jakoby ani nešel kolem záběrů z prezentace E3, nízká kvalita textur či nepřirozené nasvícení řezaly oči hráčům napříč celou hrou. Dnes by logicky všichni očekávali, že se Ubisoft bude snažit vynechat podobné chyby. A ejhle! Zdá se, že se tak z větší části i stane.

Dokazuje to video z hraní, které zobrazuje záběry prezentované na konferenci E3 2013 spolu se záběry (téměř) finální verze hry. Navzdory tomu, že se nejedná o zrcadlové porovnání, můžeme si všimnout spousty podobností - včetně textur či pokročilé fyziky. Určitě se to ale nakonec neobejde bez kompromisů, které nejvíce zasáhly světelné efekty a stínování, ale na takovou vlnu kritiky, jakou způsobil Watch Dogs to zatím nevypadá. 

A aby toho nebylo málo, Ubisoft to myslí vážně i s verzí pro PC. Dle posledních zpráv se nebude jednat pouze o konzolový port, jak se původně spekulovalo. Na internet totiž unikl kompletní seznam všech možných nastavení z verze pro počítače, který naznačuje, že se vývojáři na grafické stránce hry opravdu vyřádili. Rovněž pak unikla informace, která uvádí, že počet snímků za vteřinu bude odemknut. PC hráči se tak dočkají propracované verze. 

Diskuze (6) Další článek: Retro: Gabriel Knight 3 - blonďatý sympáťák, jehož osud je lovit démony

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,