Chcete PSP? Přineste zbraně

Handheld PSP je super mašinka. Vážně, můžete na ní hrát hry, sledovat filmy, brouzdat po intenretu. To vše díky hrátkám s "geomterickými" čudlíky. Není divu, že po takovémto přístroji touží nejedno křehké dětské srdce, jež by se jeho prostřednictvím rádo vrhlo do boje proti nacistům, emzákům, nebo jen času.

Problém však nastává, když ono dítě nemá bohaté rodiče (babičku, dědečka, strejdu z třetího kolene), kteří by ho zásobili tučným kapesným. Pak se totiž musí uchýlit k ne zcela běžným metodám, jako to udělal třináctiletý žák Mason Middle School v Tacomě, ve státu Washington.

Ten totiž otci ukradl ze sbírky dvě pistole, jež chtěl se spolužákem vyměnit právě za PSP. Někdo, kdo se bál případné konkurence v multiplayeru, však celou záležitost nahlásil a chlapec byl prozatím umístěn do vězení pro mladistvé. Policie mu zároveň zabavila onu zbraň, přičemž se jí ale doposud nepodařilo najít tu druhou.

Osud chlapce i školy tak zůstává nadále nejasný. A není divu, že jsou všichni nervózní, přihlédneme-li k tomu, co se v posledních pár měsících, či letech, děje na amerických školách.

Zdroj: Joystiq

Diskuze (2) Další článek: Sony chystá na PSP nový SOCOM

Témata článku: , , , ,