Cheateři v Call of Duty Warzone brečí na fórech kvůli dvoufázové autorizaci

Protože karma je zdarma.

Podvodníčci ve hře Call of Duty: Warzone se začínají pěkně zlobit na Infinity Ward a na jejich úplně "blbý nápad" do hry přidat dvoufaktorovou autorizaci účtu pro všechny nové hráče jejich hry.

Tento týden začala hra pro nově registrované free-to-play hráče chtít, aby si propojili herní účet se svým mobilním číslem. Toto číslo následně obdrží autorizační kód pro identifikaci hráče.

Tento jednoduchý krok hackerům pěkně zkomplikoval jejich návraty zpět do hry po zabanování. Protože je mnohem snazší založit si nový účet než si obstarat nové mobilní číslo, Infinity Ward začalo makat na jiných faktorech, které těmto podvodníčkům zamezí vstup zpátky do hry. Jejich anti-cheatový software začal rozdávat ban přímo na samotný hardware, resp. jejich sériové číslo.

Uživatel Redditu Aur0n postnul na web pár zachycených textů brečících cheaterů a zadostiučinění je k nezaplacení.

Teď už si nikdy více nebudu moct zahrát Warzone, protože účet na kterém mám své mobilní číslo byl zabanován!" plakal poražený cheater. 

Cheaty mi stále fungují, problémem je, že si už nikdy nebudu moct hru znovu zahrát," řekl další a doplňuje „Budete si muset koupit úplně nový počítač, jestli si budete chtít hru znova zahrát bez banu."

Vytvořil jsem si přes 20 účtů. Polovina z nich byla zabanovaná ještě než jsem zapl hru," informuje další.

No řekněte, nezahřejí tyto věty na srdci? Samozřejmě nelze očekávat, že se tím přes noc vyřeší všechny problémy s cheatery. Dalo by se ale říct, že se jedná o sakra dobrý krok správným směrem.

Diskuze (15) Další článek: Assassin’s Creed: Discovery Tour je zcela zdarma ke stažení

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,