PC

Co aktuálně „frčí“ v herním světě?

Sháníte hry na PC či nejrůznější konzole? Chcete si „zapařit“ oblíbené pecky, nebo je máte v plánu pořídit někomu blízkému jako vánoční dárek? Tak jako tak na následujících řádcích naleznete několik tipů.

Počítačové hry a videohry patří již nějaký ten pátek k oblíbeným volnočasovým aktivitám milionů lidí po celém světě. Stejně jako v kterékoli jiné oblasti, i zde se posouvá vývoj neustále kupředu. Aktuálně si proto můžete pořídit tituly, jež by minimálně svou grafickou stránku ještě před deseti lety způsobily „pařanům“ naprostý šok. Pestrou nabídku her přitom seženete kupříkladu v internetovém obchodě Gameshop.cz. A jaké tituly že právě „letí“?

Počítačové hry, které baví

V oblasti PC her jsou dlouhodobě populární konkrétní herní série, jejichž každý další díl nedočkavě očekává mnoho z nás. Jmenujme za všechny alespoň akční pecky jako Grand Theft Auto, Assassins Creed, Battlefield nebo Call of Duty, simulátory The Sims či SimCity a sportovní série NHL a FIFA. Právě nyní bychom Vám navíc na Gameshop.cz chtěli doporučit PC hru Shadow Warrior, jež je reinkarnací velice oblíbené střílečky s perfektně vyváženou kombinací brutality a humoru.

Pro objednání některé z těchto PC her pokračujte zde!

GS1.png GS2.png

Oblíbené hry pro PlayStation 3 a Xbox 360

Ačkoli se i u nás kvapem blíží vydání konzole PlayStation 4, její starší „sestřička“ PS3 má v oblasti her stále co nabídnout. Rovněž zde nalezneme celou řadu oblíbených sérií, aktuálně však „frčí“ také akční atmosférická střílečka The Last of Us, které rozhodně aspiruje na PS3 hru roku.

Co se týče her pro Xbox 360, nejpopulárnější tituly jsou v mnoha ohledech shodné s předchozími. Specifickými tituly jsou ovšem hry na „tělo“, a to díky známému pohybovému senzoru Kinect. Hry na Xbox 360 jsou díky němu zábavou pro celou rodinu, která navíc vyžaduje více, než sezení před obrazovkou, což ostatně platí i pro konzoli Nintendo Wii.

Ať už sháníte počítačové hry nebo hry na PS3, Xbox 360, ale také pro další konzole, naleznete je na Gameshop.cz, a to za výtečné ceny!

Diskuze (3) Další článek: Project CARS láká novou sbírkou nádherných screenshotů

Témata článku: , , , , , , , ,