CoD: Black Ops - Cold War se představuje stylovým trailerem a galerií

Studená válka nebyla ještě nikdy tak krásná a akční zároveň.

Call of Duty: Black Ops - Cold War se dnes ukázalo v prvním plnohodnotném traileru a vypadá opravdu chutně. Studená válka láká na akci, bitvu velmocí i špionáž. Co je ovšem důležité z hlediska samotné hratelnosti, budete mít možnost dělat i velmi důležitá rozhodnutí, která ovlivní konec hry. Už při tvorbě svého hrdiny budete mít možnost vybrat si pohlaví, psychologický profil či barvu pleti. Psychologický profil vaší postavy bude skutečně ovlivňovat i samotnou hratelnost a propůjčí vám vždy nějaký benefit oproti ostatním. 

V rámci misí si potom bude možné vybrat z několika variant, jak jimi projít. Právě tyto volby budou potom rozhodovat o konci vaší příběhové linky. Ta se bude odehrávat v roce 1981 a je spojená s konspirací, v níž se budou objevovat i skutečné historické osobnosti. Zavítáte do východního Berlína, Turecka, Vietnamu či Moskvy, abyste dostihli špiona s krycím jménem Perseus, jehož úkolem je destabilizace poměru sil ve světě.

Co se týče multiplayeru, hráči se mohou těšit mimo jiné na cross-play mezi platformami. Chybět nebude ani Battle Pass a také dodatečný obsah zdarma. Těšit se můžete například na postupné přidávání map, režimů a již velmi oblíbených zombíků. Hra vyjde 13. listopadu  na PC, Xbox One a PS4. Po uvedení nových konzolí na trh si zahrajeme i na PS5 a Xboxu Series X. 

K dispozici budou celkem tři edice. Standardní, která vám nabídne samotnou hru za klasickou cenu AAA hry. O deset dolarů dráže potom můžete pořídit digitální cross-gen balíček, který vám umožní bez dalších poplatků přejít na novou generaci konzolí. K tomu se přidá ještě operátora Franka Woodse a také okamžitě dostupnou zbraň do CoD: Modern Warfare a Warzone. Zakoupení jakékoliv digitální verze vám také zajistí přístup do otevřeného beta testu. Nejdražší verze hry vás vyjde na devadesát dolarů a nabídne kromě obsahu cross-gen verze ještě Battle Pass, tři skiny operátorů, vozidel a blueprinty zbraní. 

Diskuze (1) Další článek: Hráli jsme předělávku kultovní Mafie: Tommy Angelo s novým make-upem

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,