Cyberpunk 2077 můžete dohrát i bez dokončení příběhové linky

Nové dílko CD Projektu nabídne opravdu obrovské možnosti takřka v každém ohledu.

O tom, že bude Cyberpunk 2077 obrovská hra asi netřeba pochybovat. Nejnovější rozhovor pro Spider's Web ale prozradil, že bude možností dokonce tolik, že půjde oficiálně dokončit celou hru, aniž byste ukončili samotný příběh.

"V Cyberpunku máme takovou strukturu, kde je hlavní příběhová linie, která je omotaná spoustou postranních zápletek, které se dají spustit mnoha různými způsoby," řekl Pawel Sasko, vedoucí návrhář studia. "Tyto zápletky nám dovolují dělat něco, co se nám ještě nikdy nepovedlo - mění centrální příběh takovým způsobem, že jej ani nemusíte dokončit, a přesto dohrajete celou hru a dostanete zcela jiný epilog, než někdo kdo se potká s jinými postavami a vytvoří si s nimi jiné vztahy než vy."

Základ hry samozřejmě závisí na vašem počátečním výběru původu. Jako nomád například potkáte Jackieho úplně jinak a v jiné situaci, než když si vyberete korporáta. Kromě toho jsou některé zápletky a minipříběhy exkluzivní pro specifický původ, takže se vaše cesta bude odehrávat jinak a jiným směrem, než u dalších hráčů. 

Cyberpunk 2077 vychází 19. listopadu letošního roku pro PC, PS4 a Xbox One, později také pro PS5, Xbox Series X a Stadii.

Diskuze (2) Další článek: Deliver Us The Moon nabízí sběratelku pro opravdové fanoušky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,