Cyberpunk 2077 se i letos ukáže na E3. CD Projekt slibuje něco nového

Jedna z nejočekávanějších herních pecek poslední doby na E3 nemůže chybět. Potvrdili to její tvůrci.

Letošní E3 je ještě stále pár měsíců vzdálená, stejně jako Cyberpunk 2077. RPG od CD Projektu Red zkříží své cesty s velkolepým veletrhem i letos. Potvrdili to tvůrci hry na Twitterovém účtu. K E3 totiž zjevně byla upřená pozornost množství fanoušků, kteří nedočkavě doufají v další informace. 

Vzhledem k tomu, jaký úspěch na loňské E3 Cyberpunk zaznamenal, byla jeho účast na letošním ročníku prakticky nevyhnutelná a můžeme se tak těšit na další ukázku fantasticky vypadajícího RPG od tvůrců Zaklínače, které zatím vypadá, že bude stavět zcela novou laťku pro celý videoherní svět. 

Ti, kteří mají nejoptimističtější náhled na věc doufají, že si budeme moci na E3 Cyberpunk už i vyzkoušet. Jak pravděpodobný tento scénář ale je, to zůstává otázkou. Hra zatím nemá datum vydání a vývojáři nám veškeré informace dávkují velmi rozvážně. Také ale tvrdí, že hra už je nyní hratelná od začátku až do konce, na těchto spekulacích by tak přece jenom mohlo být něco málo pravdy. Co podle vás předvede CD Projekt Red letos?

Diskuze (2) Další článek: The Division 2 přibližuje Season Pass a další obsah, který rozšíří hru

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,