Dante v DMC 5 asi zkrátí sestřih, Nero bude na vrcholu sil

Také si pamatujete, když se objevil v DmC Dante s krátkými černými vlasy a hlavy fanoušků byly stejně šedé jako Danteho hlava v původní sérii? Pokud jste jedním z nich, radši chystejte barvu na vlasy.

Zdá se, že v Capcomu se nebrání myšlence, že by Dante shodil svoje dlouhé šediny a místo toho bude démonické bytosti kosit s krátkými vlasy. Těžko říct, jestli jako starší lovec démonů bude také moudřejší, klidnější a rozumnější, nebo to stále bude nafoukaný, zbrklý a nebojácný floutek, kterého všichni milujeme.

"Zatím nemůžeme o Dantem moc odhalit, ale pevně věřím, že se vám bude líbit, co se z toho nakonec vyklube," tvrdí producent Matt Walker. "Jeho vlasy jsou docela nepraktické pro ježdění na motorce, jako v té scéně z traileru. Možná bude aspoň o trošku moudřejší a udělá něco, co by mu řízení motorky trošku usnadnilo," pokračoval Walker. 

Redesignu se nevyhnul ani Nero, kterého chce prý studio ukázat na vrcholu sil. "Chtěl jsem, aby Nero vypadal jako sportovní hvězda na svém životním maximu. V tom nejlepším věku. Jako někdo, kdo se může postavit jakékoliv výzvě," komentuje Nerovu proměnu jeden ze zakladatelů série, Hideaki Itsuno.

Krom změny kadeřnického salonu si Nero prošel také několika dalšími změnami. Provětral i svůj šatník a hlavně vyměnil svoji démonickou ruku Devil Bringer za mechanickou pomůcku od Nico, která se příhodně jmenuje Devil Breaker.

"Jeho ruku jsme vyměnili kvůli hratelnosti i příběhu. Víc budete moci vidět už brzy na Gamescomu," říká Walker k Nerově nové ruce. 

"Rozumím tomu, že pohledy lidí na jednotlivě věci se mohou různit a jsem opravdu vděčný za to, že naši fanoušci přijali ten náš s takovým nadšením. Můj cíl je, aby tohle nadšení vydrželo mě i fanouškům a abych na tom měl svůj podíl. Chtěl bych, aby ta atmosféra zůstala takhle pozitivní a chápavá,"  pochvaloval si Walker přístup fanoušků.

devil_may_cry_5_e3_2018-10.jpg

"Pokud jste snad Nera v traileru nepoznali, nebo se vám na něm něco nelíbí, doufám že se nám podaří se shodnout alespoň na tom, co máme společné. Že milujeme hry a nemůžeme se dočkat Devil May Cry 5," uzavřel svůj komentář.

Jak se vám líbí změny ve vzhledu hlavních postav? A dokážete si představit věhlasného bijce démonů bez jeho slavné šedé kštice? 

Diskuze (1) Další článek: Shadow of the Tomb Raider: dojmy z mayské apokalypsy

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,