Dark Sector: Další scifi akce od Digital Extremes!

Vývojářský tým Digital Extremes, kromě již finišujících prací na svém slibně vypadajícím titulu Pariah, vypustil informace o dalším nadějného projektu jménem Dark Sector.

O Dark Sectoru jsme vás informovali již před pěti (!) lety. Hra však dosud ještě nenašla vydavatele, a tak je známo jen minimum informací. Pojďme si ale přes to ve stručnosti říct, o co v ní půjde.

Příběh se odehrává kdesi v hlubinách vesmíru, v blíže nespecifikovaném solárním systému. Hlavní postavou je tajný agent disponující mnohými schopnostmi, na nichž ostatně Dark Sector chce stavět. Ústřední náplní překvapivě nebudou ani tak boje, pravda dojde i na ně, ale spíše nabourávání různých počítačových systémů. Díky hrdinovým nadpřirozeným schopnostem a implantátům, jež mu byly vpraveny do těla, bude hráči dána možnost manipulovat s časem i prostorem, což bude v boji s nepřítelem nesporná výhoda. Dark Sector by měl využívat nové next-gen grafické technologie, o níž si zatím nemůžeme udělat pořádný obrázek, do světa byl totiž vpuštěn pouhý jeden obrázek.

Doufejme, že se Digital Extremes již brzy podaří dokončit plánovanou betaverzi, kterou by rádi předvedli potencionálnímu vydavateli. O dalším vývoji ohledně Dark Sector budeme samozřejmě informovat.

Zdroj: Vlastní

Diskuze (1) Další článek: Nová mega: stahujte nová dema a videa!

Témata článku: , , , , , , , , , , ,