DayZ se v nadcházejících měsících obohatí o nové prvky

Bohemia Interactive nedávno na Redditu odhalila několik zajímavých detailů, týkajících se aktualizace survival akce DayZ Standalone a nových dodatků, kterých se hra dočká.

Na otázky v sekci Ask Me Anything odpověděl kreativní ředitel Dean Hall a komunita se rozhodně má na co těšit.

Tak především, vozidla jsou ve vývoji a budou přidaná do hry podobným stylem, jako předměty a zbraně. V současné době se testuje fyzika, upravuje se její aplikace na rozličné předměty (vrhací nože atd) a bude využita i na vozidla jako taková. Hall také dodal, že dopravní prostředky nebudou limitované na obyčejná auta. Vrtulníky a další druhy dopravy budou velmi důležité, ale jejich integrace vyžaduje čas.

Mezi další dlouhodobé cíle patří přidání lovu a kempování, stejně jako kooperativních misí. Než se však vývojáři pustí do podobných novinek, musí dokonale ovládnout architekturu hry samotné, což je právě to, o co se nyní snaží.

Zajímavou informací je také to, že se po přidání luku, vrhacích nožů a dalších více „přízemních“ zbraní drasticky sníží objevování vojenských střelných zbraní ve světě, jež se stanou vzácným zbožím. Veškeré změny nás čekají v nejbližším půlroce.

Diskuze (2) Další článek: LEGO The Movie Videogame v nové pestrobarevné galerii

Témata článku: , , , , , , , , , ,