Demo na FF XII bude u Dragon Questu VIII

Pokud si koupíte chystané RPG Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King od Square Enix, dočkáte se milého bonusu v podobě přiložené demoverze očekávané Final Fantasy XII. Tedy, v Americe určitě, jestli demo dostaneme i v Evropě se v tento moment neví. Ale mluvčí Square Enixu pro server Eurogamer řekl, že by tam demoverzi moc rádi měli.

  

 * Final Fantasy XII *

A i když se nakonec dema nedočkáme, stále je tu samotný Dragon Quest VIII, který vypadá velice slibně. V Japonsku je tato série snad ještě populárnější než Final Fantasy. V Evropě se dočkáme mezinárodní verze, což znamená orchestrální soundtrack, lepší animace, upravené menu a více bojových schopností. V Americe vyjde Dragon Quest VIII 22. listopadu, kdy se dočkáme my se zatím neví. Final Fantasy XII se dostane na trh v Japonsku 16. března, evropská a americká verze přijde později.

  

* Dragon Quest VIII: Journey of The Cursed King *

Doupě komentuje: Jak to tak vypadá, fanoušci japonských RPG budou mít nabitý podzim. Nejdříve se chystá Xenosaga 2, dočkat bysme se měli i slibné Magna Carty a teď ještě Dragon Quest VIII, který v japonských recenzích sbírá jedno výborné hodnocení za druhým. S trochou štěstí se dočkáme i oné slibované hratelné ukázky Final Fantasy XII. Už se taky tak těšíte jako my v Doupěti?

Související informace (Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King):
Platforma: PS2
Žánr: RPG
Výrobce: Level 5 (
http://www.level5.co.jp)
Vydavatel: Square Enix (
http://www.square-enix.com)
Homepage:
http://www.square-enix.co.jp/dragonquest/eight/
Předpokládané datum vydání: Bude ohlášeno

Zdroj: Eurogamer

Diskuze (2) Další článek: Rychleji než blesk v Ridge Racer 6 videu

Témata článku: , , , , , ,