Do Falloutu 76 zřejmě přece jenom zamíří lootboxy

Finanční záchrana, nebo další hřebíček do rakve?

Lootboxy ve Falloutu 76 nebudou. Nebo ano? Jeden z uživatelů Redditu zveřejnil seznam novinek, které do hry přinese další patch a světe div se, jsou mezi nimi i "lunchboxy", které mají hráčům nabízet předměty vylepšující herní postavu. Bude z nich údajně možné získat například bonusy v podobě zvýšeného poškození, zkušenostních bodů či navýšení váhy, kterou vaše postava unese.

Tyto lunchboxy by se měly ve hře objevit v obchodě s atomy, což je herní měna Falloutu 76. Její získávání je však možné i pomocí finanční injekce. V jisté chvíli je to dokonce skoro nutné, protože sbírání dostatečného množství atomů se stane až přehnaně obtížným. 

V říjnu viceprezident Bethesdy Pete Hines řekl, že ve hře Atomy budou, takže s tím hráči tak nějak počítali. Po vydání si ale začali stěžovat především na jejich přemrštěnou cenu. V kombinaci s tím, že hra se setkala se špatnými recenzemi, katastrofální reakcí komunity, stížnostmi na Black Friday a sběratelskou edici, dá se téměř jistě říct, že přidat do hry další placenou funkci podporující výhody pro platící hráče může být posledním hřebíčkem do rakve post-apokalyptické zábavy (pro některé už tak spíše nudy) v pustině.

Diskuze (9) Další článek: Druhá epizoda Life is Strange 2 už má datum vydání

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,