Doupě 11 - King Kong je tady!

Jaký je herní King Kong? Otevřete nové Doupě a dostanete odpověď. Kromě opičáka jsme se podívali na zoubek také Quakovi 4, Age of Empires 3, Nintendogs nebo Fahrenheitovi. Máte raději RPG? I pro vás máme opravdovou lahůdku.
Kapitoly článku

Navzdory ukazatelům teploměrů teplota stoupá. Alespoň v hráčských doupatech, které poslední týdny vyhřívá nekončící zásoba očekávaných předvánočních hitů, což se pochopitelně odrazilo i v aktuálním Doupěti. Listopadové číslo je na stáncích a s ním i poslední možnost předplatit si Doupě za 499 Kč i s přílohou!

 

Hlavním tahákem jsou pochopitelně jako vždy rozsáhlé recenze nejočekávanějších herních pecek, ale nechybí ani tradiční i netradiční rubriky. V Naostru nám Jarek Kolář prozradil spoustu zajímavostí ze zákulisí Pterodonu, v rubrice "Šušká se" jsme si posvítili na výrok, že zima bude zlá, no a Pavlač je jako obvykle díky bulvárně zaměřeným kolegům plná pikantností a děsivých odhalení. Na DVD tentokrát naleznete nejen demoverze, trailery či plnou hru (tentokrát rovnou třicítku v rámci Podzimního speciálu), ale také videorecenze. Pokud tedy nemáte možnost stáhnout si je z webu, na DVD je naleznete v nejvyšší kvalitě.


Poslední šance! Doupě na rok za 499 Kč!


V hospodě s kamarády z Marsu

Téma čísla: UFO

U příležitosti vydání dalšího dílu nesmrtelné série UFO (tentokrát Aftershock od brněnských ALTAR interactive) jsme se podívali, jak vlastně tato skvělá strategie vznikla. Kde hledat její předchůdce, následovníky a hlavně tvůrce. Kdo jsou a co teď dělají? I na to vám odpovíme v opravdu mimozemském tématu čísla.

  


Preview: Gothic 3

Slíbili jsme překvapení ze světa RPG. Tady je - obří preview, shrnující všechny naše herní i neherní dojmy z třetího dílu nelineárního RPG od německých tvůrců. Gothic 3 možná nebude tak krásný jako Oblivion, ale o hratelnost nemáme obavy.

  


U baru s opičákem

Exkluzivní recenze: King Kong - opice vs. člověk

Díky nemalému úsilí a značně stresující uzávěrce se nám podařilo na poslední chvíli zrecenzovat jednu z nejočekávanějších akčních her sezóny. Jaký je King Kong v podání Michela Ancela, tvůrce nedoceněného Beyond Good and Evil? Má své mouchy, ale jinak určitě stojí za to! Čtěte na prominentním místě mezi recenzemi.

  


Recenze: Quake 4

Loni se ze všech rohů ozývalo "Half-Life 2, nebo Doom 3?", letos je to souboj FEAR vs. Quake 4. Quake do bitvy nepřichází s ničím novým. Žádné revoluční novinky, žádné míšení žánrů, "jen" střílečka ze staré školy. Přesto má co nabídnout. Nevěříte? Přečtěte si recenzi, jíž se zhostil Martin Zavřel. 

  


Recenze: Age of Empires 3 - potřetí a stále skvěle

Ani stratégové před Vánocemi nebudou smutně koukat pod stromeček. Age of Empires 3 je prostě bomba a nebýt nešťastného opomenutí formací, překročil by výrazně devítibodovou hranici.

  


Recenze: Fahrenheit - nový žánr na obzoru

I když interaktivní filmy na herním trhu neuspěly, Fahrenheit nenechal nikoho v redakci na pochybách, že spojení několika různých žánrů provázané filmovým příběhem není špatným kompilátem. Více už vám poví Michal Acler v temné laděné recenzi.


Soutěž o doživotní předplatné stále trvá! Více informací v Listárně!

  

Na procházce se psem

Hráčův rádce - Útok na mozek!

Doupě informuje nejen o novinkách, ale i o starších hrách, které si zaslouží vaši pozornost. A teď není řeč jen o Nostalgii, která představuje opravdové pradědy herní historie. V hráčově rádci vám každý měsíc radíme, co si zahrát, pokud dostanete chuť. Tentokrát jsme se zaměřili na logické hry.

 

Recenze: Nintendogs - hit na dvou obrazovkách

Pes je nejlepší přítel člověka. A je tak věrný, že jej následuje i do virtuálního světa. Nintendogs fungují na principu notně vylepšeného tamagochi a navíc k dobru přidávají hrátky s dotykovým displejem a mikrofonem Nintenda DS. Jednoznačná povinnost pro majitele této mašinky!

 

Jaké je Nintendo Micro?

Pokud se vám zdá Nintendo DS příliš velké, máme pro vás alternativu. GameBoy Micro představený na letošní E3 je v prodeji a my jsme se podívali, jaké možnosti skýtá. Recenzi najdete pochopitelně v konzolové sekci.

  

3 CD, nebo DVD - Podzimní speciál s videorecenzemi

30 plných her, videorecenze, demoverze největších hitů a k tomu spousta dalších bonusů. DVD a 3 CD jsou jako vždy napěchované do posledního megabajtu zajímavým obsahem. Chcete si zahrát King Konga nebo Serious Sama 2? Máte možnost. Jako obvykle myslíme i na majitele CD mechanik - všechny důležité hity najdete i v 3CD verzi časopisu.


Obal DVD najdete zde.

Kapitoly článku

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,