Doupě 17 - Dreamfall, průzkum českých obchodů a Gooka 2

Květnové Doupě asi nejlépe charakterizuje úsloví "od každého trochu". I když trochu asi není to správné slovo. Sedmnácté Doupě je nabité od první do poslední, stošestnácté stránky zajímavým obsahem všech druhů a žánrů. Obálka, které vévodí trochu zestárlá April Ryan, nenechá určitě žádného fanouška adventur chladným. Ano, recenzovali jsme Dreamfall!

A nejen ten. I přes na první pohled slabší měsíc se na konec přes osmičkovou hranici vyškráblo několik zajímavých titulů - Desperados 2, Spellforce 2, Animal Crossing a především City Life, jenž překvapivě zaútočil na pozice doposud okupované legendárním SimCity. Zážitkem měsíce ale pro každého redaktora byly chvíle strávené u Ghost Recon Advanced Warfighter (recenze pochopitelně nechybí).

Ale to rozhodně není vše. Vymanili jsme se ze stereotypního koloběhu novinky-preview-recenze a nabízíme opět netradiční články - třeba speciál o úrovni prodeje her v České republice, spojený s vlastními zkušenostmi při obléhání prodejen. V obřím tématu jsme se zaměřili na uchýlnosti - hry, které se vymykají zažitým a usedlým standardům. Připravili jsme pro vás také megatest grafických karet střední třídy, rozhovor s Eduardem Rojíčkem z US Action, Začínáme hrát s prvním oficiálním návodem, jak se stát nonstop hráčem a mnoho dalšího. Mimo jiné také plnou hru Gooka 2: Záhada Janatrisu, jak jinak než v češtině.

Více informací o květnovém Doupěti čekejte už v úterý, kdy se zároveň Doupě objeví na stáncích.

Diskuze (8) Další článek: STALO SE 3.5. - hra nevpuštěna na E3

Témata článku: , , , , , , , , ,