Doupě 23 – Bioshock, Wii a totální závody na DVD!

Recenze všech očekávaných předvánočních hitů. K tomu největší článek v historii Doupěte věnovaný jediné hře, první dojmy z Burning Crusade a také shrnutí dojmů z konzolí nové generace doplněný exkluzivním rozhovorem s představiteli Nintenda. A navíc benzinem provoněná plná hra! To vše opět za bezkonkurenční cenu jen v Doupěti.
Kapitoly článku

Kromě záplavy questů, soubojů s bossy a ekonomickými konkurenty v nejnovějších hrách jsme se v průběhu přípravy listopadového Doupěte nejvíce potýkali s fyzickými limity. Napěchovat nabitý obsah do 116 stran opravdu nebylo vůbec jednoduché, zvláště když nebylo kde brát. Vymysleli jsme si totiž speciál o konzolích nové generace, v němž vám přinášíme nejen dojmy z hraní, ale také rozhovor s představitelkou Nintenda!

Exkluzivní nabídka - Doupě s DVD za 23 Kč! Více informací v časopise

Taky jsme zrealizovali velký projekt – Rozšířený zážitek o sérii Battlefield, který na jednom místě shrnuje všechny nejlepší utility, mody a bonusy pro všechny díly multiplayerové ságy. Nechybí návod, tipy a triky i čeština na DVD! Tím jsme bohužel problémy s místem expandovali i na DVD. Nakonec se ale vše povedlo a k vám putuje jedno z nejnabitějších čísel všech dob. Užijte si jej ve zdraví a herní formě!

Střípky z Doupěte 23 (11/2006)

Wiime Wiic – velký speciál o konzolích nové generace

Už jsou tady! Xbox 360 v České republice, Playstation 3 a Wii celosvětově prožívají premiéru a ukazují hráčům, co si mají představit pod magickým zaklínadlem „zážitek nové generace her“. Ve speciálu najdete shrnutí nejdůležitějších informací, dojmy z hraní na Wii i velký rozhovor s představitelkou Nintenda v Evropě.

 

Preview XXL – proč se všichni tak těší na Bioshock

Ve chvíli, kdy se poprvé dostanete ke skafandru, ztratíte možnost úniku. Svět Rapture totiž pohltí každého a nadchnul nás natolik, že jsme se i v nabité předvánoční sezóně rozhodli věnovat hře unikátní prostor, protože Bioshock za to rozhodně stojí! Vše podstatné o hře na jednom místě najdete jen v Doupěti.

  


Recenze: NWN 2 – jak ohodnotit stejnou nestejnou hru?

Neverwinter Nights jsou unikátní svým pojetím a otevřeností. Druhý díl měl v unikátnosti pokračovat. Povedlo se to však bezezbytku? Je možné při hodnocení zapomenout, že by spousta věcí šla dělat jinak a lépe? I taková dilemata jsme v listopadu řešili (u recenze NWN 2).

 

 

PC recenze: NFS: Carbon, PES 6, Dark Messiah, ArmA a další

Hodnocené hry si v listopadu sice neodnesli žádné absolutní hodnocení, zato se přemnožily verdikty víceméně nadprůměrné. NFS: Carbon, Pro Evolution Soccer 6, Scarface ani Dark Messiah of Might and Magic nezklamaly, ale do dokonalosti jim krůček chyběl. Jak velký byl, se dozvíte v recenzích.

   



Konzolové recenze: Gears of War aneb BOMBA roku

Zato čistě konzoloví hráči musí být nadšeni. Gears of War vtrhla na Xbox 360 rychleji než Locusté na poslední pevnost odporu Jacinto a na rozdíl od dění ve hře ji dobyla během prvních týdnů prodeje. My jsme se vydali hru zrecenzovat poctivě až do Londýna, abychom vám přinesli exkluzivní recenzi.

 

 

Konzolové recenze: Bully nebo Canis Canem Edit

Ale ani staré konzole nezahálely. Bully alias Canis Canem Edit je zkrátka pecka a rukopis kontroverzních tvůrců z Rockstaru je na něm dobře znát. Osobitější prostředí středoškolského kampusu ale dle našich zkušeností sedí otevřenému konceptu akční hry ještě o něco více než světy GTA!

 


Bonus Zone: Battlefield – mody, bonusy, češtiny

Hitparády, rozhovor NAOSTRO, ale i Rozšířený zážitek tvoří již neodmyslitelnou součást sekce Bonus Zone. Tentokrát jsme jej pojali opravdu velkoryse. V časopise tak najdete nejzajímavější mody, rady do hry, ale i přehled nejzajímavějších stránek na internetu. Zkrátka vše, co fanoušek multiplayerové války potřebuje k životu.

 


9 GB DVD: Total Immersion Racing, Battlefield speciál, dema…

Vůně benzinu, stovky koní pod kapotou, gumy kopírující přesně profil dohladka vyleštěného asfaltu na trati? Všechno máme – na DVD na vás čeká plná verze zábavné závodní hry Total Immersion Racing v češtině. Akční a nespoutaná hratelnost, reálné (i fiktivní) okruhy a souboje vozů Audi či BMW – to vše šlechtí titul, který není v našich končinách příliš znám. Tvůrci se rovněž pyšní adaptabilní umělou inteligencí.

  

Kromě plné hry najdete na DVD i balík bonusů k Battlefieldu (nechybí češtiny!), tradiční nášup demoverzí, videí a také záběry z předváděčky Crysis nebo 14 minut Bioshocku!


Další, prosincové číslo Doupěte s plnou hrou Knights of The Temple (hodnocení 8,9) vychází 20. prosince. 

Kapitoly článku

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,