Doupě na Vltavě: bezkonkurenční slevy a hry ZDARMA!

Hry zadarmo se nerozdávají každý den. Chce to speciální příležitosti. Například výročí. Internetový obchod s hrami Doupě na Vltavě má za sebou první úspěšný půlrok své existence a jako malé poděkování svým zákazníkům spouští speciální akci, ve které si můžete vybrat mezi hrami za bezkonkurenční ceny a co víc, mnohé získat úplně ZDARMA!

- Komerční sdělení -

Nakupovat na internetu se vyplatí. Je to levnější, pohodlnější a ušetříte si spoustu nervů a starostí. Hra vám dorazí přímo domů a navíc, pokud zjistíte, že se koupě skvělého RPGčka kamarádovi-stratégovi nezamlouvá, máte samozřejmě možnost dle zákona hru v neporušeném stavu vrátit. Vše si můžete v klidu domova promyslet a vybrat si z nabídky hru, která vás opravdu zajímá.

Ale co vám to tu povídám, náš internetový obchod s hrami Doupě na Vltavě má za sebou necelý půl rok a je vidět, že všechno dobře víte. Hry si na Vltavě pořídily stovky lidí a jejich počet každým dnem utěšeně narůstá. Jako malé poděkování za důvěru vás zákazníků, jsme se rozhodli u příležitosti půlročního výročí otevření obchodu a vstupu do druhého pololetí naší existence uspořádat soutěž, ve které můžete získat zadarmo zajímavé herní tituly z naší nabídky.

Výhody nákupu v obchodě Doupě na Vltavě

  • Nízká cena – Co si budeme povídat, o peníze jde až na prvním místě. Proto jsme rádi, že vám můžeme nabídnout u mnoha výrobků naprosto neuvěřitelné slevy dosahující bezmála poloviny ceny hry.

  • Slevové kupóny – A to není vše. Pokud jste pravidelný čtenář některého z periodik nakladatelství Computer Press nebo se zaregistrujete na našich stránkách, získáte několikrát do roka speciální kupón s možností uplatnění dalších slev.

  • Registrace? Není potřeba! Čas jsou peníze. Pokud nemáte náladu vyplňovat tuny přebytečných formulářů a kolonek, není to žádný problém. V Doupěti na Vltavě si můžete objednat hru bez registrace. Jednoduše vyplníte adresu a můžete se těšit na hru.

  • Poštovné? 0Kč – Pokud vás jímá hrůza z velikosti poštovného, můžete se uklidnit. Nabízíme několik druhů přepravy a pokud máte cestu okolo našeho skladu, za poštovné zaplatíte přesně 0 Kč.

  • Záruka vrácení peněz - Jestliže zjistíte bezprostředně po obdržení zboží, že vám z jakéhokoliv důvodu nevyhovuje, máte možnost ji bez uvedení důvodu vrátit a budou vám neprodleně zpět zaslány peníze (ať již bankovním převodem nebo složenkou).

 

Pravidla soutěže

Soutěž probíhá ve dnech 17. května až 13. června 2004 a je rozdělena do čtyřech kol, po jednotlivých týdnech. V každém kole se hraje o hru v průměrné hodnotě 1000 Kč (pro představu: získat můžete například unikátní kompilaci RPGček Icewind Dale nebo strategií a datadisků Heroes of Might and Magic 4).

Vítězem se stane ten, kdo si v daném období, tedy od pondělí 0:00 do neděle 24:00 hodin zakoupí zboží v nejvyšší celkové hodnotě. Objednané zboží je nutno řádně odebrat a zaplatit. Do celkové výše se nezapočítává poštovné, na druhou stranu se počítá více objednávek na stejné místo a adresu. V případě stejné výše nákupu zvítězí ten, kdo si dané zboží objednal nejdříve.

Výherce oznámíme po skončení celé akce na stránkách Doupěte (www.doupe.cz). Hru(y) obdrží následně poté poštou.

Z účasti v soutěži jsou vyloučeni zaměstnanci organizátora a jejich rodinní příslušníci. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo ve sporných případech rozhodovat s konečnou platností dle vlastního uvážení.

Z čeho vybírat? Například z..

Soutěž se týká samozřejmě všech titulů z nabídky obchodu Doupě na Vltavě, ale abyste to měli jednodušší, nabízíme vám zde několik zajímavých tipů na nákup.

Trainz Railroad Simulator 2004 – 429 Kč (běžně 499 Kč, 14% slevakoupit

Na málokterou hru se lépe hodí označení železničářská hra roku. Nikde jinde nenajdete lepší hru s lokomotivami všech věků či typů. Trainz Railroad Simulator 2004 nabízí vše, co si vlakový nadšenec může přát. Hrát si s výhybkami, stavět tratě a samozřejmě řídit parní, elektrické nebo dieselové lokomotivy. Díky dvěma různým režimům ovládání (realistický a zjednodušený) a kompletní české lokalizaci si ji užije opravdu každý. Na internetu navíc čekají další stovky vylepšení a lokomotiv! To vše navíc za parádní cenu.

    

Syberia 2 – 849 Kč (běžně 999 Kč, sleva 15%) koupit

Adventury nejsou mrtvé. Ne dokud tu bude Kate Wlker. I v druhém díle jedné z nejlepších adventur všech dob se spolu s ní vydáte za tajemným vynálezcem Hansem Voralbergem. Čeká na vás velké množství úkolů, nově také akční scény a samozřejmě v adventurách nezbytné hádanky. Obtížnost se nám od minule trochu zvýšila, ale to je jenom ku prospěchu věci. Stejně jako grafické zpracování, ve kterém opět vyniknou ladné křivky hlavní hrdinky. Hra se v České republice bude prodávat v kompletní české lokalizaci.

  

Icewind Dale – Platinová edice – 169 Kč (běžně 199 Kč, sleva 15%koupit 

Legenda mezi RPG se vrací na scénu. Pouze 169 korun dáte za kompletní kompilaci akčního RPG Icewind Dale, které je jakýmsi kompromisem mezi řežbou v podání Diabla a složitostí po vzoru Baldur´s Gate. Hra vás přenese do mrazivých končin světa Forgotten Realms. Se svou skupinkou dobrodruhů se ale budete muset prokousat úkoly nejen v původní hře, ale i ve dvou přiložených datadiscích. Vše samozřejmě kompletně v češtině!

  

Dračí Oko – The I of The Dragon – 849 Kč (běžně 999 Kč – sleva 15%) – koupit 

Draci už tu dlouho nebyli, o to radostněji jsme letos přivítali zprávu o hře The i of the Dragon, která se u nás bude prodávat kompletně v češtině. Ve hře máte na výběr mezi třemi draky s různými schopnostmi (oheň, kyselina a led). Navštívíte 12 jedinečných oblastí s pestrými krajinami tvořícími úžasnou mapu fantasy světa. Každý drak má k dispozici přes 50 kouzel s dech beroucími speciálními efekty pro boj s více než 40 druhy monster. Novinkou je rovněž řízení času, které umožňuje efekty zpomalení pohybu s fascinujícím účinkem.

  

Božská kompilace – Black and White, Master Rallye a FIFA 2001- 400 Kč – koupit

Tři hry za cenu jedné! Zahrajte si na boha v jedné z nejoriginálnějších strategií všech dob - Black and White. Legendární Peter Molyneaux stvořil po Populousu, Theme Hospital nebo Theme Parku další strategii, na kterou se nezapomíná. Staňte se bohem! Získávejte pomocí svých božských schopností vesničany na svou stranu, vyberte si cestu Dobra či Zla a získejte, co největší počet věřících. Vychovávejte svého božského zvířecího pomocníka a vychovejte si jej tak, aby vám pomáhal. Bojujte s dalšími bohy a staňte se tím nejmocnějším!

  

Své božské schopnosti využijete také na tratích realistické závodní simulace Master Rally. Snad jen Rallye Paříž Dakar se může co do náročnosti rovnat podniku, který se honosí názvem Master Rallye. Projedete se celou Evropou, v terénních autech nebo kamionech. Zvládnete dorazit po stovkách kilometrů do cíle?

  

Do třetice všeho dobrého budete potřebovat fotbalový talent od boha. Ne nadarmo se říká, že hry od EA Sports se od sebe rok od roku příliš neliší. Sami to můžete posoudit díky titulu FIFA 2001. Realistická grafika, všechny světové reprezentace i desítky ligových soutěží. Dosáhnete se svým týmem na trůn pro nejlepší tým Evropy?

  

Další zajímavé tipy z nabídky

GTA 2 169 Kč (běžně 199 Kč, sleva 15%)
Vietcong CZ 959 Kč (běžně 1199 Kč, sleva 20%)
Kreed 254 Kč (běžně 299 Kč, sleva 15%)
Far Cry 1359 Kč (běžně 1599 Kč, sleva 15%)
Gooka 2 849 Kč (běžně 999 Kč, sleva 15%)

Více už na adrese http://doupe.vltava.cz.

 

Diskuze (5) Další článek: Korea: Forgotten Conflict - stahujte patch v1.27 (UK verze)

Témata článku: , , , , , , , , ,