Doupěcí anketa: Hry na Vánoce

Na otázku "Kolik her očekáváte k Vánocům?" jsme se zeptali i členů redakce. A jak odpovídali? Dozvíte se v našem článku.

V poslední anketě jsme se vás ptali na konzoli, kooik her očekáváte na Vánoce. Podle vašeho hlasování jednoznačně zvítězila možnost, že žádnou, následována jedou až dvěmi hrami. O další příčky se pobily volby do pěti a více než pět her. Od dneška již můžete hlasovat v nové anketě, kde se vás ptáme, na platformu, kterou hru byste prohlásili za titul roku.


Kolik her očekáváte k Vánocům?

 

Karel Kališ

šéfredaktor Doupě.cz

alu.JPG

Hry pod stromeček? K čemu? To už raději kvalitní knihu, čisté ponožky a teplé spodní prádlo. A to si vlastně nedělám ani legraci. Svátky beru jako ideální dobu na dohrání titulů, na které by jinak nebyl čas, a nějaké nečekané hry navíc by mi jen rozbily pečlivě budovaný harmonogram. Na Štědrý den Dead Space, na Boží hod Last Remnant a na Štěpána Valkyrie Chronicles! I když…stejně nevěřím, že by mi to vyšlo. Každopádně, šťastně a vesele propařené svátky vám všem.

Petr Kolář

zástupce šéfredaktora Doupě.cz

pettka.JPGI na Vánoce je možné dostávat hry? Né, už tak mám práce dost a dost.

Milý Ježíšku, pročež jsem byl celý rok hodný a pracovitý, žádám tě touto kolkovanou formou o zastavení dodávek her aspoň na Vánoce. Přeci jen se jedá o svátky klidu, míru a pohody, čemuž se většina titulů svým brutálním pojetím vymyká. Ať hry klidně dostanou děti, ovšem pouze ty, co je budou nějak rozvíjet. Navždy svůj Pettka.

Pé-eS: Když budou místo her bavlněné spodky a ponožky budu šťastnějšejší.

Upozornění: Informace obsažené v této zprávě mohou být chráněny zákony České republiky a jejich zneužití může být trestné. 

Michal Bayerl

vodny.jpg

Vím o dvou hrách, které dostanu od bráchy, protože jsem si je sám vybíral :-). Jedná se o tituly BioShock a závodní GRID. V poslední době jsem si ale udělal radost vícero hrami, takže dvě k Vánocům bohatě postačí. Navíc kvůli nedostatku času mám ještě několik restů, které mi pomalu mizí v poličce pod vrstvou prachu. Kdybych měl ale doporučit nějakou ideální hru vám, pak to bude Left 4 Dead. V těchto dnech by měla vyjít také moje recenze na tento unikátní titul a příznivce 3D akcí by s její koupí neměli dlouho otálet. Když se nad Vánocemi zamyslím, tak je to vůbec letos poprvé, co pod stromkem nějakou tu hru najdu. Vždycky jsem si říkal, že na Vánoce kupovat hry je tak trochu zbytečné a chtělo by to něco více praktičtějšího. Jenže nápad na dárek letos nemám, tak jsem to nechal na bráchovi.

Jakub Kovář

ertefol.jpgPod Vánočním stromečkem očekávám nakonec dvě hry s tím, že jednu si naděluji sám. Tou vyvolenou, kterou si tam jen šoupnu za své peníze, je Fallout 3 Collectors’ Edition. Aspoň tedy doufám, že šoupnu, v pátek byla odeslána, tak by to snad do svátků stihnout mohla. Jestli ne, přestanu mít rád českou poštu.

Druhým titulem je pak GTA IV v PC verzi. Na jednu stranu se hodně těším, na tu druhou začínám pomalu ale jistě skřípat zuby. Podle reakcí na všemožné ochrany a nutné služby se jen modlím, aby hra fungovala a rozumně se na mé sestavě rozběhla. Pokud se nerozběhne, bude to pro mě už asi posledním signálem, že nějaká ta domácí konzole není od věci. Jenže kde na všechny ty hry brát čas? Když neberu recenzování, tak si něco z vlastní vůle zahraji teď o prázdninách. A to budou právě ony dvě výše zmíněné hry.

Josef Netrh

logan.jpg

Letos to vypadá na vánoce bez sněhu a hezky na blátě. Každoroční vůně borovice, smažených řízků a moravského bílého vína (pro mě ale samozřejmě plzeňské dvanáctky) ve mě navozují pocit klidu a míru. Taky však usedám za PC či do křesla a snažím se vychutnat vánoční dárky v podobě her. Letos to však bude tak trochu jinak, jelikož jsem napsal místo klasického dopisu Ježíškovi e-mail. Bohužel e-mail nebyl ani v jednom z pokusů doručen. Jakto, že Ježíšek nemá e-mailovou schránku na seznamu, g-mailu nebo yahoo? Ani profil na facebooku či MySpace nemá. Takže místo pěkných her budu mít pod stromečkem pár fuseklí, svetr a nějakou „praktickou věc“ do nového bytu. K čertu s tebou Ježíšku, vkroč konečně do 21. století!

Jan Vávra

vavra.jpgDvě. Přesně dvě hry očekávám pod stromečkem. A to jsem ještě musel kvůli nim zasponzorovat Ježíška z vlastních finančních zdrojů. No co už. Těžko v současné době hledat lepší způsob zbavení se peněz, než investovat do dovolené v Liberty City a post-apokalyptickém Washingtonu. Zajímavé, že k pocitu extáze člověku stačí vzít do ruky gamepad a vedle sebe položit mísu s bramborovým salátem. Drogy jsou pro blbce, ať žijí videohry!

Diskuze (5) Další článek: Záchrana světa pomocí práce

Témata článku: , , , , , , , , , , ,