Dráček Spyro hlásí návrat

Je to už relativně dlouho, co jsme Spyra viděli na televizních obrazovkách naposledy, nyní se však můžeme těšit z jeho návratu. Nebo spíše děsit? Jestli jeho nové dobrodružství něčím překvapuje především, tak svým netradičním konceptem.

Titul se bude jmenovat Skylanders: Spyro's Adventure, přičemž půjde o plošinovku, do které budete skrze přiloženou podložku importovat speciální plastové figurky - ty vám pak na obrazovce doslova ožijí. Postaviček bude celkově třicet.

Jednotlivé figurky budou mít jakousi interní paměť, do které se budou ukládat údaje jako množství nasbíraného zlata a stupeň dovedností. Tím bude zaručeno, že dvě totožné figurky vlastně nebudou totožné. Každá příšerka (mezi něž patří právě i Spyro) bude vedle toho disponovat jiným elementem.

Nejzajímavější informací je účast Hanse Zimmera, hudebního skladatele známého svými soundtracky k filmům jako Lví král, Gladiátor či Počátek. O dějovou linku se pak postarají tvůrci animáku Příběh hraček. 

Hra vyjde na podzim tohoto roku, přičemž ve svém balení nabídne dříve zmíněnou podložku, tři figurky a několik hracích karet. Prezentována byla na Wii, nicméně je možné, že dorazí i na jiné platformy.

spyrocrystaleyecastle.jpg spyroeruptor01.jpg
spyroeruptor02.jpg spyrogillgrunt01.jpg
spyrogillgrunt02.jpg spyroignitor01.jpg
spyroleviathanlagoon.jpg spyroperilouspastures.jpg
spyroskyschoonerdocks.jpg spyrospyro01.jpg
spyrospyro02.jpg spyrostonegolem02.jpg
spyrotriggerhappy01.jpg 

Zdroj: Joystiq
Dostupné pro: Wii
Žánr: Arkády | plošinovka
Výrobce: Toys for Bob
Začátek prodeje: podzim 2011
Diskuze (2) Další článek: Vlastníci DoW mohou hrát betu DoW2

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,