Dungeon Siege propadl v kinech

Uwe Boll to opět dokázal. Jeho snímek In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale se stal jedním z největších propadáků v dějinách kinematografie a sklidil od kritiků jen samou hanu. Přesto však německý režisér plánuje další dva snímky.

Čtenáři se často pozastavují nad tím, že kritizujeme filmy z dílen Uwe Bolla. Nyní se nám však dostal do rukou další argument, když do amerických kin přišel snímek In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale. V prvním týdnu, který obecně bývá u filmů nejsilnější, vydělal v kinech tři miliony dolarů, což je zanedbatelná částka ve srovnání s šedesátimilionovým rozpočtem. U dřívějších filmů byly nízké zisky v kinech alespoň částečně nahrazeny v oblasti prodejů dalších nosičů, ale vzhledem k výrazně vyššímu rozpočtu je to nyní nepravděpodobné.

I když je na filmovém poli po Vánocích poměrně sucho, nepodařilo se filmu na motivy Dungeon Siege proniknout ani do první desítky návštěvnosti v minulém týdnu. Přitom, oproti předchozím projektům, využil Uwe Boll známějších herců, kteří by měli film propagovat. Přesto se však německý režisér nevzdává a chystá se v únoru dostat to kin film na motivy hry Postal a do budoucna se prý pokusí natočit i snímek podle hry Far Cry.

Zdroj: Gamespot

Diskuze (5) Další článek: První dojmy: The Club – nabijte další zásobník

Témata článku: , , , , , , , , , ,