EA

EA reaguje na Kotickovo rýpnutí

Vskutku "jedinečný" ředitel Activisionu, Bobby Kotick, rozdává rány na všechny strany už docela dlouho. Včerejší rýpnutí do společnosti Electronic Arts však tamější vedení dopálilo a Jeff Brown proto skrze server Gamasutra vrátil úder.

Brown se nejdříve ohradil proti tvrzení, že skutečně schopní vývojáři nechtějí s EA spolupracovat, přičemž poukázal na skutečnost, že pokud se někoho tvůrci bojí, tak je to Activision, jenž za poslední dva roky vstoupil vlastním přičiněním do soudních tahanic s dvěma velkými studii (Infinity Ward a Double Fine).

Mimo to si Jeff neodpustil poznámku, že celá Kotickova slavná firma stojí v podstatě jen na třech značkách - World of Warcraft, Guitar Hero a Call of Duty - kdy první je skvěle fungující herní svět, s nímž nemá Kotick absolutně nic společného.

Druhá se prozměnu potýká s neustále klesající mírou kvality i zábavnosti a konečně třetí, na níž jediné je Kotickův vliv opravdu prokazatelný, pomalu a v bolestech umírá pod jeho stupidními rozhodnutími a arogantním přístupem. Tak kdo je na tom nakonec hůř?

Zdroj: Shacknews

Diskuze (2) Další článek: Video: Dawn of War 2 - Retribution

Témata článku: ,