Electronic Arts v Česku končí, otěže přebírá ABC Data

Už jste možná slyšeli šuškandu kolem uzavření české pobočky společnosti Electronic Arts. Dnes je to oficiálně potvrzené.

Electronic Arts v České republice opravdu končí a na její místo nastupuje společnost ABC Data, která se tak stává jediným distributorem titulů od EA v České republice, Maďarsku a na Slovensku. ABC Data u nás již několik let vydává tituly od Activision Blizzard, nyní se tak její portfolio o něco rozšíří.

"Uzavření smlouvy s Electronic Arts je dalším důležitým krokem pro naši společnost, naše portfolio nyní zahrnuje nejpopulárnější značky a tituly, které ocení fanoušci elektronické zábavy na celém světě," řekl Robert Jaskólka z ABC Data.

"Značky společnosti Electronic Arts jsou již léta synonymem pro zábavu na nejvyšší úrovni. Pracoval jsem v EA téměř sedm let, což mi umožnilo pozorovat, jak rychle se společnost vyvíjí a postupně se stává lídrem na herním trhu. Jsem rád, že jsem dostal příležitost pokračovat ve své misi v ABC Data," dodal Jan Horáček, bývalý obchodní ředitel EA.

Zdroj: TZ

Diskuze (1) Další článek: Jukněte na přestřelky a plížení v akci Sniper Elite 3

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,