Escape from Paradise City je hotov

Lidé z Focus Home Interactive včera oznámili, že očekávaný mix strategie, RPG a akce – Escape from Paradise City – dosáhl statutu GOLD, a v současné době putuje do lisoven. Pokud se na poslední chvíli ještě něco nepokazí, je více než pravděpodobné, že vydavatelé stihnou slíbený termín, a hra se na našich pultech objeví již ke konci tohoto měsíce.

A o co že půjde? Paradise City nastavuje vypouklé zrcadlo svému jménu – je semeništěm zločinu, špíny a úpadku. A jelikož si s vysokou mírou zločinnosti nevědí rady ani elitní agenti NSA, je do jejich řad naverbován hráč, aby se ve výsledku dopídil k informacím, kdo pohání městskou kriminalitu a že za ní stojí mnohem víc, než jen obtloustlí bossové s doutníkem přilepeným ke koutku úst.

Město bude rozděleno na několik okrsků, přičemž hráč se po jeho ulicích má pohybovat se třemi základními postavami. Každá bude něčím specifická, může se zlepšovat v charakteristikách, vybavovat se lepšími zbraněmi apod. A zdroj příjmu? Jednotlivé čtvrti! Dobude-li hráč jednu z nich z područí konkurenčního gangu, může mu přinést extra arzenál, jiná zajistí rozšíření vlivu, další zase produkci buranských ranařů, jež budou jednak ovládané bloky bránit, ale také je lze využít v taktických bojích k převzetí dalších a dalších okrsků.

Související informace (Escape from Paradise City):
Platforma: PC
Žánr: taktická akce
Výrobce: Sirirus Games (
http://www.mediamobsters.com/)
Vydavatel: Focus Home Interactive (
http://www.focus-home.com/)
Homepage:
http://www.paradisecity-thegame.com/
Předpokládané datum vydání: říjen 2007

Zdroj: Worthplaying

Diskuze (1) Další článek: První dojmy: Ozvěny TGS 07 – Hráli jsme nejžhavější tituly

Témata článku: , , , , , , , , , , ,