PC | Téma | Akce

Exkluzivní ukázky dabingu a velká soutěž S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Nemůžete se dočkat, až si zahrajete Clear Sky? Máme pro vás možnost, jak si zpříjemnit čekání a žároveň vyhrát nějakou super cenu.

Netradiční a ďábelsky atmosférická střílečka S.T.A.L.K.E.R. se už doslova za pár týdnů dočká hutného prequelu s podtitulem Clear Sky. Abychom vám čekání na zdravotní procházky radioaktivní Zónou výrazně zpříjemnili, připravili jsme ve spolupráci s firmou CD Projekt dvě překvapení.

 

Tím prvním je šestice exkluzivních ukázek českého dabingu, kterým se bude Clear Sky pyšnit. Bez dalšího zbytečného zdržování klikejte a udělejte si představu o tom, co vás čeká.


S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky - ukázka českého dabingu 1

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky - ukázka českého dabingu 2

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky - ukázka českého dabingu 3

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky - ukázka českého dabingu 4

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky - ukázka českého dabingu 5

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky - ukázka českého dabingu 6


Co říkáte? Že se nemůžete dočkat, až si Clear Sky zahrajete? Super, v tom případě určitě uvítáte naše druhé překvapení, kterým je velká soutěž o 3 originálky S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky a další super ceny v čele s úžasnými plynovými maskami.

Ceny pro vítěze:  


1. místo - STALKER Clear Sky + STALKER Platinová edice + Mikina Clear Sky + Triko Clear Sky + Plynová maska

2. místo - STALKER Clear Sky + STALKER Platinová edice + Triko Clear Sky + Plynová maska

3. místo - STALKER Clear Sky + Triko Clear Sky + Plynová maska

4. místo - STALKER Platinová edice  + Plynová maska

5. místo - STALKER Platinová edice  + Plynová maska

Podobné bohaté ceny ale rozhodně nedostanete jen tak zadarmo a budete muset zapojit svůj tvůrčí talent a poslat dílko nějak spojené s nukleárním světem S.T.A.L.K.E.R.a.  Protože chceme dát šanci co nejvíce účastníkům, je jedno, zda se bude jednat o povídku, básničku, obrázek či třeba písničku. Záleží jen na vás a vaší nápaditosti.

STALKER_ceny.jpg

Pár technických poznámek. Obrázky vytvořené na počítači posílejte ve formátu JPG, minimální rozlišení 640x480, povídky a další literární díla nesmí přesáhnout délku 3000 znaků s mezerami. V případě audio děl posílejte formát MP3, neměly by být delší než 3 minuty.

Svoje díla posílejte na emailovou adresu doupe(zavináč)cpress.cz, do předmětu uveďte heslo Clear Sky.  Můžete i využít klasickou poštu, využijte adresu brněnské redakce Doupěte (Doupě, Computer Press, Holandská 8, 639 00 Brno). Na obálku nezapomeňte uvést heslo Clear Sky. Ovšem pozor, vaše příspěvky přijímáme pouze do pondělí 15. září!

Redakce si vyhrazuje právo vyřadit všechny vulgární, urážející či jinak nepřijatelná díla. Přejeme co nejšťavnatější políbení od múzy.

Dostupné pro: PC
Žánr: Akce | First-person akce
Výrobce: GSC Game World | Webové stránky hry
  • Atmosféra
  • Frakce
  • Dořešení některých otázek z předchozí hry
  • Umělá inteligence
  • HW nároky
  • Staré lokace někdy působí únavně
  • Občas stereotypní vedlejší úkoly
Diskuze (94) Další článek: Flatout: Ultimate Carnage – jiskry, výbuchy a šrot

Témata článku: , , , , , , , , , , ,