Fable 4 by nás mohl vzít mimo Albion, do nového otevřeného světa

Spekulace o dalším dílu populární fantasy série Fable neustávají.

Úniků ohledně nového dílu kultovní série Fable už tu bylo spoustu a nové nepřestávají křižovat internet. Ostatně odhalení novinky už je na spadnutí nějakou dobu a spekuluje se, že se to stane letos na konferenci Microsoftu během výstavy E3. Nové informace nyní tvrdí, že se dočkáme rovnou menšího restartu se středověkou tématikou a otevřeným světem. 

Sbohem tak máme dát jak Albionu, tak střelným zbraním a dalším podobným serepetičkám. Podle Redditu se vydáme do otevřeného světa, který vznikl z popela Albionu a Aurory, jež navždy zmizely v propadlišti dějin kvůli šílenému králi, který obnovil Věž a hodlá seslat na planetu asteroid. 

Vrátit by se měly prý i některé postavy z prvních dílů a ústředním motivem novinky bude snaha o zvrácení osudu planety a jejího zničení. Zajímavé ale je, že se tomu prý hráč vůbec nemusí věnovat a může prozkoumávat svět podle sebe. Ten má být značně rozlehlý a otevřený a chybět nebude ani možnost stavět svá vlastní městečka. 

Další střípky informací mluví o tom, že bude hra z pohledu třetí osoby, velkou měrou se bude věnovat cestování časem, bude obsahovat propracovaný editor postavy a multiplayer. To vše má být zabaleno do Unreal enginu. 

Uvidíme tedy na konferenci Microsoftu, zda něco z toho bude nakonec pravdivé. 

Diskuze (2) Další článek: Jumanji: The Video Game doprovodí na stříbrná plátna další film

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,