Fanoušci zaplatili billboard, aby poděkovali vývojářům No Man's Sky

Vývojáři navíc dostanou i pivo a jídlo.

No Man´s Sky si prošlo nespočtem dobrých i horších fází, ve kterých sklízelo chválu i kritiku ze všech stran. V první řadě zažilo těžké časy, když si natěšení fanoušci uvědomili, že hra je vlastně dost prázdná a bude nesmírně těžké si v ní najít dlouhodobější zábavu. Vývojáři se ale nevzdali a hru postupně novými updaty doladili a nyní se jí daří. Důkazem je i to, že fanoušci děkují vývojářům velmi netradičním způsobem.

Hráči přímo naproti vývojářskému studiu zaplatili za reklamní plochu a umístili na ni jednoduchý vzkaz: " Děkujeme Hello Games". Ačkoliv se už objevila fotografie, která budí dojem, že vzkaz před studiem dávno stojí. Ve skutečnosti jde ale jenom o návrh, který se na billboard teprve umístí. Fanoušci se složili pomocí stránek GoFundMe a kromě Billboardu navíc dostanou Hello Games i trošku zlatavého moku a na lačno pít také nebudou. Další peníze totiž půjdou právě na pohoštění pro vývojářské studio.

Rozhodně jde o krásný krok ze strany hráčů, který ukazuje, že si uvědomují úskalí vývoje obrovské hry jako je No Man´s Sky a stejně to vidí i mnozí další. Kampaň totiž už teď vybrala o 1750 dolarů více než bylo jejím cílem.

Diskuze (2) Další článek: Xbox Scarlett není naše poslední konzole, hlásí Phil Spencer

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,