FIFA 20 představuje novinky v režimu kariéry včetně ženské manažerky

Už za měsíc a něco málo se vrátíme na zelené pažity v novém ročníku série FIFA a kromě hratelnosti a nových režimů nás čekají také pořádné změny v kariérním režimu.

FIFA za poslední roky moc změn do režimu kariéry nepřinášela a fanoušci série už tak nějak vědí, co od něj každý rok čekat. Letos se ale dočkají pořádného uragánu změn a budou se moci těšit na hromadu vylepšení oblíbeného singleplayerového režimu. 

Pokud máte v lásce režim, ve kterém máte na starosti celý tým, budete mít poprvé v historii možnost vybrat si, jestli váš manažer bude muž, nebo žena. Navíc by se měl přidat i zlepšený systém morálky a v neposlední řadě i mnohem vyladěnější tiskové konference.

Vaši hráči potom budou mnohem méně předvídatelní, protože dostanou nový systém dynamického rozvoje. Díky němu bude mít hráč mnohem sofistikovanější vývoj svého talentu. Bude záležet jenom na vás, jak moc se bude vašim mladým svěřencům dařit a jestli pro ně budete dělat první poslední, nebo radši zapracujete na tom, aby vám nezačala stagnovat některá ze starších opor klubu. Musíte si dávat dobrý pozor, protože špatné výkony mohou vašim mladíkům klidně i pohoršit. Přidávají se i změny ve vyjednávání o přestupech, čtvrté střídání v prodloužení či další menší vychytávky, které napravují nedostatky minulých ročníků. 

FIFA 20 vychází na PS4, Xbox One, PC a Nintendo Switch a dostupná bude 27. září.

Diskuze (1) Další článek: Borderlands 3 v novém videu představují nabušeného lovce FL4K

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,