Final Fantasy se dočká zcela nové hry. Pro iOS

FF All the Bravest má být pouze o bojích pomocí soubojového systému ATB.

Square Enix začali včera prostřednictvím teaser stránky lákat na nové oznámení ohledně série Final Fantasy. Spekulací bylo mnoho od remaku FF V či VI, až po vznik zcela samostatného titulu. To poslední je pravda. Ovšem příliš se neradujte, protože Final Fantasy All the Bravest je hříčkou určenou pro mobilní operační systém iOS. V podstatě jde o takovou variantu na hudební Theatrhytm, jen akčnější.

bravest 01.jpgbravest 02.jpg 
 

Základem hry mají být souboje postavené na známém systému ATB – jakmile se naplní ukazatel, postava může zaútočit. V All the Bravest tak budete ťukáním táhnutím prstu po displeji útočit na protivníky a to je v podstatě veškerá vaše činnost. Pokud se vám bude dařit v rychlé posloupnosti ťukat na více hrdinů, dáte větší zranění, prosté.

Celá hra se má odehrávat v úrovních inspirovaných sérií Final Fantasy a na konci každého levelu vás bude čekat boss. Chybět pochopitelně nesmí ani známí hrdinové a hudba. Postupem masakrování protivníků budete sbírat zkušenosti a úrovně, díky čemuž si odemknete sloty pro další postavy a čekají váš tak ještě masivnější bitvy. Plus je slíbeno 20 klasických povolání (black mage, white mage, monk a tak dále).

bravest 03.jpgbravest 04.jpgbravest 05.jpg

Samozřejmě chtějí Square Enix vydělávat, takže se „těšte“ na in-game obchod s dalšími hrdiny a nové úrovně. Na Novém Zélandu je už hra dostupná a stojí 5,29 dolarů, takže něco kolem 100 Kč. My se Final Fantasy All the Bravest dočkáme zítra.

Zdroj: Kotaku

Diskuze (1) Další článek: Bizarní ženské zombie torzo z Dead Island: Riptide bouří emoce

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,