FlashFun – web plný zábavy

Počínaje dnešním dnem rozjíždíme staronový web plný flashových her, vtipů a spousty dalšího. Flash Fun je server plný zábavy, na který hned tak nezapomenete. Zkrátka projekt s velkým „P“. A pište si, že něco takového jste ještě neviděli.

Bylo nebylo, před pár lety vznikl web jménem FlashFun, který si klad za cíl zabavit hráče zábavnými flash hrami, různými flash blbůstkami a dalšími flash vtipy. Jednalo se o internetovou stránku, která na výslunní slávy nezůstala dlouho. Důvod? Nejasný. Příčina? Ještě nejasnější.

A tak dny plynuly, až z toho byly týdny, pak měsíce a bohužel i roky. Nikdo nic nedělal a flash pohádka byla u konce. Naštěstí jen prozatím. Jako blesk z čistého nebe přišla naděje. Naděje, jež si bere za cíl spasit nudící se hráče. Je to tak a nikdy tomu nebude jinak. Nyní jsme vaše spása my ;-)

Flash Fun je zkrátka zábavní server, který dnešním dnem opět rozjíždíme. Již nyní na něm naleznete prakticky vše, co se týká flashové zábavy. Počínaje hrami či různými animovanými vtipy a konče perverznostmi, úchylnostmi a spousty dalšími věcmi. Tohle vše samozřejmě jen a pouze ve Flashi. Zkrátka si přijde na své každý hráč, který někdy postrádal ujetý projekt podobného ražení.

Hodláme jej ale do budoucna nadále rozšiřovat a přejeme si, abyste k nám chodili více než do hospody. Každé pondělí, středu a pátek čekejte novou hru, popřípadě i jinou blbůstku… zkrátka cokoliv.

Bavte se!

tým stránek Flash Fun

Diskuze (3) Další článek: GALERIE: Rumble Roses XX

Témata článku: ,