FlatOut 4: Total Insanity se přiřítí začátkem jara

Podaří se novému dílu obnovit staré kořeny?

Pokud se řeknou derby a destrukce, tak mnohým se vybaví herní série FlatOut, která vždy byla jedničkou v těchto herních odvětvích. Od posledního dílu Flatout 3: Chaos & Destruction nám uplynulo jíž více jak pět let. Navíc toto pokračování bylo tím nejhorším z celé série. A právě letos v březnu by měl vyjít čtvrtý díl s podtitulem Total Insanity. Za nejnovějším pokračováním bude stát francouzské studio Kylotonn Racing Games, které stojí za tituly jako WRC 5 a WRC 6. Popravdě máme z toho trochu obavy, jelikož oba dva tyto tituly nestály za moc a když si představím, že tvůrci převzali do rukou tak slavnou závodní sérii jako FlatOut... No raději necháme spekulací a finální verdikt ponecháme recenzi.

Nejnovější díl by měl obsahovat již zmíněné oblíbené derby. Dále 20 tratí, ve kterých nebudou chybět arény, časovky, klasické derby závody... Na to by mělo být připraveno 27 automobilů, které půjdou různě modifikovat. Prostředí by mělo být plně zničitelné, což plně vítáme. Chybět také nebudou oblíbené arény s třemi hracími styly (Death Match, Capture the Flag, Survivor). Mimo jiné také hru doplní nový režim Assault společně s multiplayerem o osmi hráčích. Flatout 4: Total Insanity bude dostupný pro PS4, X1 již v březnu, avšak přesné datum zatím neznáme. PC verze zatím nebyla oznámena, což nás docela překvapuje, ale na Steamu se přesto už neveřejně nachází. Na všechny tyto novinky se můžete podívat v Reveal traileru. 

Galerie

FlatOut4_screen4.jpgFlatOut4_screen1.jpgFlatOut4_screen2.jpgFlatOut4_screen3.jpgPS4_Flatout_PEGI.pngXB1_Flatout_PEGI.png

Diskuze (1) Další článek: Rainbow Six Siege si celý víkend zahrajete zdarma

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,