FreeHry - dnes tomu velíme my

Je to už dávno, co byly FreeHry server několika nadšenců. Co nabízeli pár tisíc freewarových her a k tomu "jen" přátelské prostředí pro všechny čtenáře. Ty časy už jsou dávno pryč, i když kamarádský přístup určitě zůstal. Jenže tentokrát jsme se rozrostli o celých 1400 flashových her spustitelných přímo v prohlížeči.

Přiznejme si to. Je mezi vámi spousta takových, kteří si freewarovou hru nikdy nestáhli a třeba ani nestáhnou. I přes velké množství opravdu kvalitních titulů nabízených zdarma stejně stále převažují nudné a odfláknuté kousky. Ostatně jako v každém - i neherním - odvětví. Někdy prostě nestojí ani za těch pár minut času věnovaného stahování a následné instalaci či rozbalení archivu. Na druhou stranu se nebojíme říct, že drtivá většina z vás alespoň jednou v životě spustila nějakou flashovou hru. Tedy titul, který se dá hrát přímo v prohlížeči bez nutnosti stahování do PC. To vám chceme umožnit i na FreeHrách.

Obrázkový návod, jak si co nejjednoduššeji spustit svoji oblíbenou hru

   

Kliknete na "Flashové" v kategoriích a vyberete si svůj oblíbený žánr * Zvolíte hru v ní * Na stránce dané flashovky kliknete na "Hraj online" * A hrajete

Jaké mají flashové hry výhody?

Nezůstalo ale pouze u chtění. Přesně na Štědrý den jsme se rozhodli být také štědří a tuto službu spustili. Jasně, žádná novota. Webů s podobným zaměřením existují desítky, možná stovky. Jenže většina z nich i po dlouhém působení na českém internetu nenabízí více než pár set her. A my přitom startujeme hned s rovnými 1400 tituly, které se dají hrát ve webovém prohlížeči. Samozřejmě, další bez ustání přibývají. 

Nezapomnělo se na žádného hráče. Náš archiv čítá jak hry akční, logické, závodní, brutální tak i tituly pro dva a dokonce i erotické. Nabídka je rozmanitá a záleží na každém, jak rychle se jí prokousá.

Všechny flashovky se po kliknutí na tlačítko „Hraj online“ otevřou v novém okně, což umožňuje spouštění více her naráz. Oblíbený titul také můžete poslat kamarádovi na mail, procentuálně ohodnotit nebo v případě, že nejde spustit, nás o tom informovat.

Používáte místo Internet Exploreru jiný alternativní prohlížet? I na to jsme mysleli. Všechny hry fungují bez problému i ve FireFoxu a Mozille. Jen se modlíme k internetovému Bohu, aby stejně korektně běžely také v Opeře.

Zahrát si můžete po kliknutí na podlouhlý obrázek vedle textu. Snad se vám náš vánoční dárek bude líbit. A pokud ne, tak my to nezpackali. :-)

Více na www.freehry.cz.

Diskuze (13) Další článek: Nový týden: Vánoce jsou tady!

Témata článku: , ,