PC | Akce | GTA

GTA zachránilo rodinu

Nadpisu se hodně těžko věří, že? Po zprávách, které se k nám dostávají ze zahraničí, a které viní herní sérii Grand Theft Auto ze všeho zla na zemi, je toto příjemná změna. Avšak, nedělejme si iluze, americká média jistě dokáží i zde najít podobnost s některými zločiny a znovu se tak pustí do jmenované hry hlava nehlava. Jedna americká rodina však bude na zprávy o zmiňovaném titulu jistě nahlížet s rezervou.

 

Když totiž jeli navštívit příbuzné, Robert Norris Jr., řidič auta, nezvládla řízení a sjel z cesty. Jeep Grand Cherokee, který řídil, se mu podařilo čtyřikrát přetočit kolem své osy, než zůstali stát na střeše vedle cesty. Právě tehdy přišla chvíle pro Audrey Plique, 11 letou holčičku, které se podařilo dostat skrze zadní okno ven a následně vytáhnout i otce, matku, dva brtary a sestru.

"Z hraní Grand Theft Auto věděla, že když se auto nabourá a následně několikrát převrátí přes střechu, může vybuchnout," uvedla šťastná matky jmenované holčičky. "Věděla tedy, že se to může stát i nám. Na svůj věk prokázala neuvěřitelnou odvahu, jakou byste od takového dítěte jistě neočekávali."

Vývojáři ze studia Rockstar tak mohou konečně v klidu spočinout, neboť dosáhli alespoň částečného uznání. A vy, kteří doposud nevlastníte kopii GTA, honem do obchodu! Hra vás poučí o bezpečnosti v autě.

Zdroj: Shacknews

Dostupné pro: PC, X360, PS3
Žánr: Akce
Výrobce: Rockstar North | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 21. listopadu 2008
Diskuze (4) Další článek: Rozšíření GTA IV již v listopadu

Témata článku: , , , , , , , , , , ,