Halo se chystá vycházet po epizodách

Na sešlosti herních vývojářů Game Developers Conference oznámili při besedě s novináři vývojáři společnosti Microsoft, že chystají dvě série her vycházejících po epizodách a první z nich bude zasazena do stejného imaginárního vesmíru, v němž se odehrávají populární střílečky Halo.

 
Bude v epizodách i Master Chief?

Na snídani sponzorované společností Microsoft v rámci Game Developers Conference se mohli novináři od zástupců společnosti dozvědět zajímavé zprávy. Nejprve se mluvčí opět pochlubili, že jejich služba Xbox Live dosáhla šesti milionů uživatelů a poté se vrhli do budoucnosti. Tam podle nich čekají dvě série vydávané po epizodách, podobně jako tomu je třeba v případě Half-Life 2, Sin: Episodes a Sam and Max. Na obou by měl spolupracovat slavný filmový režisér Peter Jackson, tvůrce filmové trilogie Lord of the Rings, nebo třeba trháku King Kong.

Nejen význačný režisér by měl přitáhnout hráče k epizodickým hrám, hlavním lákadlem bude nejspíš právě jedna ze sérií, jež bude vyvíjena v dílnách Bungie Studios. Kdo teď zpozornil, učinil správně, Bungie jsou tým stojící za hrami Halo, jejichž svět se do dané série přesune. Fanoušci této legendární střílečky, a jejích pokračování, tak dostanou slušný nášup v podobě nejedné epizody. I když to nebylo zatím oficiálně oznámeno, dá se předpokládat, že jednotlivé díly budou k dispozici ke stažení prostřednictvím služby Xbox Live.

Zdroj: Gamasutra

Diskuze (3) Další článek: Prince of Persia kráčí k filmu

Témata článku: , , , ,