Herní agenda: podzim plný velkých značek

Zatímco před pár měsíci jsme neměli co hrát, nyní nevíme, do čeho se pustit dřív. Rozličnost je jak v rámci platforem, tak herních žánrů.

Ghost Recon Breakpoint 

Datum vydání: 4. října

Platformy: PC, PlayStation 4, Xbox One 

Ubisoft přichází s dalším dílem vojenské série od Toma Clancyho, která s Wildlands z roku 2017 sklidila docela úspěch. Některým fanouškům se sice nemusí líbit, že se série, která z počátku byla zaměřená na taktiku, mění více méně na multiplayerovou arkádu, ale nevypadá to, že by v blízké budoucnosti mělo dojít ke změnám. 

breakpoint8.jpgghost_recon_breakpoint_07.jpgghost_recon_breakpoint_04.jpgbreakpoint6.jpg

Tentokrát zavítáme s jednotkou Ghostů na ostrov, který sice na první pohled nevypadá nijak výjimečně, ale ve skutečnosti je prošpikovaný nejmodernějšími technologiemi. Je pod kontrolou Wolfů, což jsou vaši bývalí bratři ve zbrani, kteří se rozhodli, že to chce změnu. Jsou tedy tím nejhorším nepřítelem, na kterého Ghosti mohli narazit. Velmi dobře totiž znají jejich taktiky.  

Než o nějaké velké změny se Breakpoint bude spíše snažit o evoluci toho, co přinesly Wildlands. Je o něco přístupnější pro sólo hráče. Nebudete muset brát ohled na společníky ovládané umělou inteligencí jako tomu bylo v předchozím díle. Stále je ale hra dělaná primárně pro kooperaci čtyř členů jednotky.  

Již tradičně si můžete spolu se hrou pořídit rovnou i Season Pass. Ubisoft hodlá Ghost Recon Breakpoint podporovat dalších pár let, jak už má ostatně u většiny svých posledních her ve zvyku. Že by i tentokrát přišel na návštěvu Sam Fisher? 

Diskuze (2) Další článek: Red Dead Redemption 2 na PC oficiálně potvrzeno, zahrajeme si v listopadu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,