Herní agenda: příchod Horizonu na PC a začátek slibné herní sezóny

Pomalu se dostáváme k plodným měsícům a už během srpna se můžete těšit na celou řadu výborně vypadajících titulů. Už se ale nemůžeme dočkat, až to velká vydavatelství na podzim pořádně rozbalí.

Fall Guys: Ultimate Knockout

Datum vydání: 4. srpna

Plarformy: PC, PlayStation 4

Fall Guys jsou jednou z her, které byly představeny během chaotické prezentace Devolver Direct před pár týdny a jeho tvůrci ze studia Mediatonic nelení a už se připravují na vydání. I když se jedná o další hru z žánru battle royale, tak na rozdíl od konkurence působí odlišným dojmem.

Ve hře se dá dohromady celkem 60 hráčů. Počet se postupně snižuje až zůstane jeden ultimátní vítěz. Jednotlivá kola jsou o tom dostat se až na konec levelu, ale zní to jednodušeji, než to ve skutečnosti vypadá. Tvůrci se inspirovali u klasických soutěží jako je Wipeout, takže po cestě vás čeká celá řada překážek.

Postavičky, se kterými hrajete, navíc nejsou zrovna nejstabilnější, takže není potřeba mnoho a už se válíte po zemi. Hráči se mezi sebou také mohou popotahovat. Když chytíte někoho během toho, kdy se chystá na důležitý skok, určitě mu to radost neudělá.

I když na to Fall Guys vypadají, tak se nejedná o free-to-play hru. Ve hře ale i přes to najdete například battle pass. Vydání se chystá jen na PC a PS4. O ostatních platformách zatím nepadlo ani slovo.

Diskuze (3) Další článek: Brutální Carrion slaví obrovský úspěch, prodal za týden přes 200 tisíc kopií

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,