Herní trháky o 20% levněji v obchodě Doupě na Vltavě

První měsíce života má herní obchod na adrese doupe.vltava.cz úspěšně za sebou. Krom rozšířování nabídky a snižování dodacích lhůt jsme zapracovali také na hlavní zbrani všech prodejců – nízké ceně. Chcete Vietcong, Hidden and Dangerous 2, Harryho Pottera, Návrat krále nebo Worms 3D za bezkonkurenční ceny? Pak jste tu na správné adrese.

- Komerční sdělení -

Když jsme vám před Vánocemi představovali nově otevřený herní obchod Doupě na Vltavě, jako jeden z důvodů jeho návštěvy jsme uváděli mnohem nižší ceny her než bývá zvykem v kamenných obchodech. Po několika měsících můžete sami posoudit výhody našeho obchůdku. Jakou malou ukázku si vám dnes dovolíme představit průřez naší nabídkou. Všechny níže uvedené tituly jsou k dostání na adrese http://doupe.vltava.cz, některé až s 20% slevami oproti běžné ceně. Standardní doba dodání je přitom 48 hodin (bez expresního příplatku)! Dost bylo řečí, nechme mluvit fakta.

Cena:

969,- Kč (20% sleva)

Recenze:

Doupě

KOUPIT

Vietcong

Nevhodně vybraný konflikt, trocha smůly, ignorace zahraničních časopisů a několik bugů. Spojení všech těchto aspektů zapříčinilo, že v zahraničí se takřka všichni přiklonili při rozhodování o nejlepší FPS loňského roku na stranu Call of Duty. U nás doma však hráči podobně apatičtí k Vietcongu nebyli a famózní akce z prostředí zřídkakdy zpracovávaného konfliktu podobně laděnému kousku z druhé světové války ošklivě zatápěla.

Pokud hledáte odpověď na otázku, proč mají Američané po vyslovení slova Vietnam podivný výraz ve tváři, jestliže chcete zažít atmosféru plnou napětí a strachu nebo si chcete rozšířit znalosti o hustotě ozbrojenců v průměrné vietnamské džungli v sedmdesátých letech minulého století, volte Vietcong. Skvělá akce v češtině se ve vaší sbírce neztratí. Dlouhá životnost díky multiplayeru zaručena!


Cena:

969,- Kč (20% sleva)

Recenze:

Doupě

KOUPIT
Hidden and Dangerous 2

Válka není jen o dobré mušce, odvaze a statečnosti. Bez taktiky jsou všechny tyto vlastnosti odsouzeni k rychlé smrti. Zatímco ve spoustě jiných her je taktika opomíjena v rámci zachování nereálného rambo stylu, Hidden and Dangerous 2 je skvělou ukázkou toho, jak skvěle může syntéza s klasickými proprietami akcí dopadnout. Své strategické umění budete muset předvést na několika různorodých bojištích druhé světové války. Souboj čtyř proti stovce není příliš spravedlivý, ovšem taková válka je.

Jedna z nejpropracovanějších akcí s nezbytným taktickým módem na vás čeká kompletně v češtině za 969 Kč.

 

 

ZADARMO?!

Zadarmo vám hry asi nikdo nedá, ale na Vltavě se tomuto ideálu všech nakupujících můžete celkem jednoduše přiblížit. Stačí sledovat periodika vydavatelství Computer Press, ve kterých se čas od času objevují slevové poukázky pro Vltavu. Tuto slevu můžete uplatnit i při koupi her. Stačí jen kód kupónu uvést při objednávce a ušetříte další stokoruny! Více informací na http://doupe.vltava.cz v sekci Nápověda.

Cena:

1.546,- Kč             (9% sleva)

Recenze:

Doupě

KOUPIT
Lord of The Rings: Return of The King

Říkejte si co chcete, ale tři hodiny je na Návrat krále jsou málo. Naštěstí existuje alternativa. Než se dočkáme rozšířené verze filmu, můžete si atmosféru přiblížit ve stejnojmenné hře a zjistit, že sedět na zadku v kině je neporovnatelně jednodušší než stát se přímými účastníky dění. Ať už v roli Aragorna, Forda, Gandalfa či Sama, vždy budete stát proti Sauronovým pohůnkům a nepřízni osudu.

Dokážete se s nimi vypořádat podobně jako členové rozpadlého Společenstva? Podaří se vám ubránit Minas Tirith a dosáhnout s Frodem Hory osudu? Vyzkoušejte si to na vlastní kůži ve hře LOTR: Return of The King!


 

 

Cena:

1.407- Kč             (12% sleva)

Demoverze:

Doupě

KOUPIT
Harry Potter: Quidditch World Cup (Mistrovství světa ve famfrpálu)

Mladý čarodějnický učeň se ve světě magie neztratí. Přesvědčil nás o tom koneckonců také na monitorech PC v povedené plošinovce. Práce však není jedinou zábavou budoucích mágů. Jak jistě víte z knih či filmů, každá správná magická škola má své družstvo famrfpálu, unikátního adrenalinového sportu využívajícího rychlosti čarodějnických košťat. Pravidla tohoto originálního sportu jsou poměrně složitá, což však nebrání skvělé zábavě.

Ve hře můžete vyzkoušet všechny pozice v družstvu famfrpálu, několik týmů a když budete šikovní, pohár pro mistra světa vás nemine. Hra se prodává s českými titulky.

 

 

Poštovné 0 Kč

Na Vltavě se dá ušetřit i na poštovném. Pokud bydlíte v blízkosti Brna nebo máte kolem cestu, můžete si zboží osobně vyzvednout a ušetřit tak za poštovné i případnou dobírku (balné neúčtujeme). Druhou možností je objednat si zboží v celkové hodnotě vyšší než 2.000 Kč. I v tomto případě jste platby poštovného ušetřeni.

Cena:

1.407- Kč             (12% sleva)

Recenze:

Doupě

KOUPIT
Need for Speed: Underground

Krásné ženy, rychlé vozy a jemný déšť zkrápějící vozovku - tři základní kameny dalšího dílu série Need for Speed, která právě v Undergroundu našla druhý dech. Hra nabízí nejen zábavné arkádové závody, ale také spoustu tratí a aut známých značek. Na své si přijdou také příznivci tuningu. Svůj vůz můžete kompletně přeskládat k obrazu svému od výběru pneumatik až po malůvku na přední kapotě. Vítězství v závodě vám však zaručí pouze vaše řidičské umění.

Hra ve stylu filmů Rychle a zběsile 1 a 2 je na Vltavě k mání za 1407 Kč.

 

 

 

Cena:

594,- Kč (15% sleva)

Recenze:

Doupě

KOUPIT

Posel smrti

Kdyby to záleželo jen na českých vývojářích, adventury by na tom určitě nebyly tak špatně jak dnes. Tuzemská studia si v tomto žánru libují a i dnes dokazují, že podobné hry mají co hráčům nabídnout. Posel smrti je toho jasným důkazem. V roli osamělého šlechtice musíte v hororovém prostředí staré usedlosti zjistit, kdo stojí za smrtí vašeho prarodiče. Kromě kvalitního příběhu, hra nabízí velkou rozlehlost a povedenou grafiku, která umocňuje tíživou atmosféru tajemstvím zahaleného panství.

Mezi další devizy patří u domácí hry samozřejmá čeština a příznivá cena.

 

Už žádná otravná registrace

Vadí vám otravné vyplňování spousty kolonek při registraci, po kterých je váš mail zasypán tunou reklamního spamu? Na Vltavě můžete díky unikátní službě nakupovat  bez nutnosti jakékoliv registrace. Jednoduše uvedete adresu, na kterou máme zboží zaslat a to je vše! Nakupování na internetu může být jednoduché!


Cena:

849,- Kč (15% sleva)

Recenze:

Doupě

KOUPIT

KnightShift: Příběh rytíře

Pohádky vždy končí happyendem. V případě her to tak jednoznačné není. Není sporu o tom, že KnightShift je pohádkou, ovšem jestli se nakonec bude radovat chrabrý princ Jiřík nebo zlodušský Valtamand, to rozhodnete vy. Graficky nádherná real-time strategie se prezentuje nejen kompletně trojrozměrným prostředím, ale také svérázným humorem autorů. Těšte se na bizarní jednotky, zajímavý příběh a také RPG režim, ve kterém místo velení armád vyzkoušíte, jaké je to čelit nepříteli sami.

Všechny slasti hry si navíc užijete v mateřském jazyku díky kompletní lokalizaci, která patří mezi nejlepší překlady vůbec.

 

 

 

Cena:

849,- Kč (15% sleva)

Recenze:

Doupě

KOUPIT
Worms 3D

Růžovoučtí, roztomiloučcí, maloučcí a také pěkně akční jsou hlavní postavy dalšího pokračování Worms. Příznivci série jistě vědí, že hlavním cílem hry je s jedním týmem červů zlikvidovat své protivníky. K tomu vám dopomáhá nejen náhoda, ale hlavně rozmanitý arzenál zbraní, smysl pro taktiku a hlavně umění správně zacílit. V novém díle je hra v tomto ohledu ještě náročnější, protože na rozdíl od svých předchůdců veškeré bitvy probíhají v 3D. Zábava však s příchodem třetího rozměru zůstala stejná. Nic lepšího pro více náruživých hráčů sdružených na jednom místě nenajdete.

Hra se prodává v kompletní české lokalizaci.

 

Diskuze (4) Další článek: Šestice nových screenů ze třetího pokračování akční hry Hitman

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,