Hry zadarmo nebo se slevou: japonská akce a Total War zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Steam - Total War: Shogun 2 zdarma

Tato akce končí 1. května v 19:00

Už je to více než 9 let od vydání druhého Total War: Shogun. Dodnes ho stále někteří hráči považují za to nejlepší z celé série, i když od té doby vyšla celá řada dílů. Do toho spadají jak historické, tak fantasy odbočky z univerza Warhammeru. Nyní máte ještě chvíli na to Shogun 2 získat na Steamu zcela zdarma.

image.png

Sega se tak společně s Creative Assembly přidává k ostatním a také dává hráčům důvod, aby v této nelehké době zůstávali doma. Můžete se tedy podívat na bojiště 16. století, kdy bylo Japonsko rozděleno dlouhotrvajícím válečným konfliktem. Mnoho klanů bojuje samo za sebe a každý z nich chce uchvátit vládu nad chřadnoucí říší.

Váš cíl je tedy jasný. Stát se tím vládcem, kterému se povede všechny části Japonska opět sjednotit. Lehké to ale rozhodně nebude. Projdete si řadu bitev, jak na souši, tak na moři. K sérii Total War také neodmyslitelně patří diplomacie, takže to není jen o tom, kdo má na bojišti více vojáků.

Diskuze (1) Další článek: Assassin's Creed Valhalla vyjde s novou generací konzolí, podívejte se na trailer

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,