Hry zadarmo, nebo se slevou: Lunární nový rok a Rayman Raving Rabbids zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Steam - Lunární nový rok

Oslavy lunárního nového roku se postupem času staly tradicí po celém světě. Proto se není čemu divit, že akci si k oslavám přichystal i Steam. Při jejím rozkliknutí na vás nejdříve vyskočí nám méně známé hry od východních vývojářů. Když půjdete trochu níž, zjistíte, že se do akce zapojila také známější jména jako Sega nebo Microsoft. Zlevněná je tak například i Persona 5 Royal (42€), která je považovaná za jedno z nejlepších JRPG posledních generací. 

882ed455-5188-490d-b035-a6b934142f0a

Pokud více tíhnete strategiím, můžete si prožít Příběhy tří říší v Total War: Three Kingdoms (20,4€). I když se jedná o historický díl této série, tak v něj najdete nadpřirozené síly. V jednom z módů mají některé postavy schopnosti, které byste v realitě hledali těžko. Můžete se ale kdykoliv vrátit k tradičnímu pojetí věrných bitev.

Microsoft pak přispěl několika svými staršími úspěšnými kousky. Je mezi nimi i Halo: Master Chief Collection (16€), kde najdete zmodernizované původní díly této legendární série. I když fanoušci nejsou nadšeni z toho, co se se sérií momentálně děje, tak jejímu startu nikdo neupře, že se řadí mezi klasiky.

Vedle toho bychom doporučili jednu z nejhezčích metroidvanií - Ori and the Will of the Wisps (10€). Pokračujeme v příběhu zvířecího Oriho, kterého osud spojil s malou sovičko. Společně musí překonat nové nástrahy a objevit neprozkoumanou část světa. Ori se navíc po cestě naučí několik nových schopností.

Diskuze (8) Další článek: Chtěli jste někdy uklidit dům Lary Croft? V DLC pro PowerWash Simulátor máte šanci

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,