Hry zadarmo, nebo se slevou: Podzimní výprodej na Steamu a Star Wars: Squadrons zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

GOG – Black Friday a Narita Boy zdarma

I když si některé obchody jedou podle svého, tak Black Friday má být právě tento pátek a podle toho vypadá i nabídka v digitálních distribucích her. Na GOGu se rozjela akce zahrnující přes 4000 položek. Ještě před slevami tady ale máme dárek zdarma. Můžete si aktivovat příběhovou plošinovku Narita Boy. Na rozdíl od samotné akce ale tato nabídka platí jen do dnešního odpoledne.

zaklinac-3-11.jpg

Zanedlouho vychází vylepšená verze třetího Zaklínače a pro ty z vás, kteří se do hraní chystají poprvé, je ve slevě ideální volba. Zaklínač 3: Divoký hon GOTY edice (10$) obsahuje kompletní zážitek včetně dvou velkých expanzí, které herní dobu rozšíří o několik desítek hodin. 14. prosince pak zdarma dostanete různá vylepšení v ohledu grafiky i hratelnosti.

Pokud máte rádi ukecané adventury, tak v Disco Elysium (10$) si přijdete na své. V roli detektiva, který kvůli náročné noci zapomněl, co vlastně vyšetřuje a nezná ani vlastní jméno, se pokusíte vyřešit případ oběšence. To všechno v pochmurném cynickém světě, kde nemůžete věřit nikomu. Hrají tady roli také RPG prvky, díky kterým se můžete dostat k novým možnostem v konverzacích či alternativním cestám postupu.

A ani tentokrát nezapomínáme na české zastoupení. Středověké Kingdom Come můžete mít v Royal edici (12$), což znamená, že nemusíte dokupovat žádné doplňky. Stále je v přípravě také neoficiální český dabing, který nejspíš nestihne vydání v letošním roce, ale přeci jen je lepší, aby si s ním autoři dali práci.

Diskuze (1) Další článek: Vylepšený Zaklínač 3 se předvedl v prvních záběrech. Kromě lepší grafiky přibyde i řada nových funkcí

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,