Hry zadarmo nebo se slevou: velký balík za pár stovek a The Lion's Song zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Store – The Lion’s Song zdarma

Nedávno jsme se díky dokumentům zveřejněným u sporu Epicu a Applu dozvěděli, že Epicu se rozdávání her zdarma za poslední roky pěkně prodražilo. Očividně s tím ale nehodlají v dohledné době přestat, a tak si i tento týden můžete do své herní knihovny přidat jednu maličkost. Tentokrát se jedná o příběhovou adventuru The Lion’s Song.

image.png

Děj se odehrává na počátku 20. století v Rakousku, přičemž v každé epizodě hry se podíváme na příběh jiné postavy. Každá z nich je něčím unikátní a liší se hlavně svými osobnostmi. Projdete si například příběh talentované skladatelky hudby, která ale kvůli mentálnímu bloku není schopná vystupovat na jejím prvním koncertě.

Pak tady máme začínajícího malíře vypořádávajícího se s nástrahami začátků jeho umělecké kariéry. A v neposlední řadě se podíváme také na příběh matematičky, která je sice velmi nadaná, ale musí se vypořádat se společností, která je složena výhradně z mužů, kteří ji neberou vážně.

Projít čtveřici epizod vám zabere jen pár hodin. Pokud tedy máte chuť na nějakou kratší adventuru v docela neobvyklém grafickém zpracování, The Lion’s Song by vás mohl zaujmout.

Diskuze (1) Další článek: PlayStation 5 zůstává jen bílý, Sony ale má nové barvy ovladačů DualSense

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,