Hry zadarmo, nebo se slevou: zimní akce Ubisoftu a Rayman Origins zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Store - Každodenní rozdávání her zdarma: Shenmue III

Epic si i letos na závěr roku připravila pořádnou rozdávačku. Každý den do konce roku v 17:00 vás v jejich obchodě čeká něco nového, co si budete moci zdarma přidat do své herní knihovny. Vykopnula to výborná adventura Shenmue III, která vypráví pokračování příběhu Ryo Hazukiho.

Shenmue III Screen 12.jpg

Na pokračování tohoto příběhu fanoušci čekali dlouhá léta. První Shenmue patří mezi hry, které definovaly městské akce. Ve své době jste v ní mohli vidět věci, které v herním průmyslu byly novinkou. Také je jednou z těch, ve kterých se poprvé začaly objevovat quick-time eventy. 

Hlavním úkolem je stále hledání tajemství zrcadla fénixe. Ryovo pátrání po odpovědích ho zavede do Číny. Projde skrz horské vesnice i nádhernou přírodu. Kromě hlavní dějové linky vás čeká i spousta vedlejších aktivit jako jsou arkády nebo plnění vedlejších úkolů.

Diskuze (1) Další článek: Na televizích LG nativně běží cloudové služby Nvidia GeForce Now i Google Stadia

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,