Immortal Cities: Children of the Nile – hratelné demo

Demoverze připravované budovatelské strategie Immortal Cities: Children of the Nile je tady. V souboru o velikosti 200 MB naleznete celé dva scénáře.

V Children of The Nile povedete jakožto faraón svůj egyptský lid ke slávě a prosperitě. Budování výsostných měst, jejich spravování a starání se o stovky a tisíce malých lidiček, navzájem propojených komplikovanými sociálními vazbami. Obyvatelé vaší říše budou citlivě reagovat na styl vaší vlády - a tady je vidět ohromná inspirace v The Sims a pokud přenést je do SimCity (tedy to, o co se Will Wright snaží už pěknou řádku let). Začínáte samozřejmě od ničeho - podobně jako ve starém dobrém Caesarovi, i tady máte zprvu pouze malou vesničku, která se postupně rozrůstá ve větší a větší sídlo. Vynalézáte nové technologie, město se rozrůstá a záleží jen na vás, zda se vám podaří učinit ze své říše nejvyspělejší civilizaci starověku, která přežije další tisíce let. Anebo zda naopak brzy zajde. Budete vysílat své armády do všech koutů světa, budovat ctnostné hrobky a jiné monumenty.

V Evropě má hra vyjít v únoru 2005 a její lokalizovaná verze se nejspíše bude prodávat pod hlavičkou CD Projektu za klasických 999 Kč.

 

Stáhnout video (45 MB): Doupě
Stáhnout demo (200 MB): CDP

Zdroj: TZ

Diskuze (2) Další článek: Worms Forts: V obležení se blíží!

Témata článku: , , , , , , , , ,