Jak se daří Battlefield Heroes?

Multiplayerová akce Battlefield Heroes je již nějaký ten pátek přístupná všem hráčům v jakékoliv zemi, a tak se pojďme podívat, jak se tomuto dítku od DICE a Electronic Arts vlastně daří. Hru může hrát opravdu každý, a to zdarma. Do dnešního dne titul hraje 1,5 milionů hráčů ze 133 různých zemí, ale pětasedmdesát procent z toho tvoří pouze deset zemí: Spojené státy, Německo, Velká Británie, Nizozemsko, Francie, Švédsko, Rusko, Kanada, Polsko a Brazílie.

Příjmy ze hry jsou vzhledem k možnosti hrát zcela zdarma velmi vysoké. Průměrně každý hráč investuje do hraní 20 dolarů, což je přibližně zisk pro vývojáře a společnost 30 milionů dolarů. Hráči si mohou kupovat nejrůznější oblečení, speciální schopnosti, vylepšení a mnoho dalšího. Kupodivu hráči nejvíce utrácejí peníze za vizuální předměty pro svou postavu. Nejvíce si kupují oblečení pojmenované Kommendant's Coat, Special Forces, Officer Cap, Maverik's Sunglasses, Elite Camo Trousers a Marksman's Honor.

VIDEO: 1975 'Battlefield Heroes - launch trailer'


Pokud si chcete Battlefield Heroes také vyzkoušet, tak se stačí zaregistrovat na oficiálních stránkách hry, stáhnout si menší aplikaci a pařit!

Zdroj: IGN
Dostupné pro: PC
Žánr: Akce | střílečka
Výrobce: EA | Webové stránky hry
Diskuze (1) Další článek: Na moře v Ship Simulator Extremes

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,