Jak vypadá filmový Max Payne?

Max Payne. Mark Wahlberg. Akce. Tři podstatná slova, která dělají z chystané filmové adaptace zmíněné hry vcelku zajímavý kousek. To ostatně vědí i tvůrci, kteří dnes vypustili mezi fanoušky debutový trailer představující tuhle potemnělou směsku. Těšit se můžete na minutu a půl dlouhou ukázku, jež vás seznámí nejen s hlavním hrdinou, ale  především s příběhem, který se zdá býti značně jednoduchý (ostatně, stejně jako ve hře).

Pravda, Marky Mark sice není bůh ví jaký herec, ale jeho filmy nebývají vždy špatné (Big Hit, The Shooter, The Happening) a na roli Maxe Payna se vcelku hodí. Ostatně, i kdyby ne, nezbývá nám než doufat, že ho režisér povede pevnou rukou a nedovolí mu (a vlastně ani sobě) žádné velké kiksy. Pokud jste i vy došli prostřednictvím avizovaného videa k nějakým závěrům, budeme rádi, když se o ně s námi podelíte v komentářích pod článkem. Pro úplnost ještě uvedu, že premiéra tohoto snímku je stanovena na říjen.

Rosťa Viktorin komentuje: Rád bych ještě apeloval na čtenáře s velkým rozhledem, zda-li by mi mohli vysvětlit co v traileru sakra dělaly ty "andělské" postavy vytahující nebožáky z budov a podobně.

Zdroj: YouTube

Diskuze (8) Další článek: Švédská organizace Begrip mění hráče

Témata článku: , , , , , , , ,