Jaké exkluzivity si zahrajeme na konzolích v roce 2023? Spider-Mana, Starfield, Zeldu a řadu dalších

Někdo by si mohl myslet, že je konzolovým exkluzivitám pomalu konec. Stále se ale najde pěkná řádka her, které si zahrajete jen na jedné konzoli.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

  • Platforma: PC, Xbox Series S|X
  • Datum vydání: prosinec 2023

Hra původně ovlivněna stejnojmenným filmem, který kritizoval ruský totalitarismus a krutosti obepínající tragédii v Černobylu se po letech vývoje konečně dostane hráčům do rukou. Vývoj hry, hlavně její dokončování musí být pro ukrajinské vývojáře neskutečně náročné, obzvláště kvůli probíhající válce. Jsme tedy v redakci rádi, že i přes všechny úskalí se hra dostane na trh.

Pokračování série S.T.A.L.K.E.R. nás vezme zpět do hráčům známého světa. Jedná se o postapokalyptickou střílečku z pohledu první osoby, která nabízí nelineární vyprávění příběhu, velkou škálu modifikací pro zbraně, otevřenou mapu o rozloze 64km² a mnoho dalšího. Vývojáři také lákají na různé druhy zmutovaných nepřátel, kteří budou dodržovat své vlastní modely chování. Jeden zmutovaný druh může mít mnoho dalších poddruhů a kvůli tomu se jejich chování bude těžko odhadovat. Hra s výzvami rozhodně nešetří. Další náročná část hry bude sbírání vzácných předmětů, artefaktů, které se nacházejí na těch nejnebezpečnějších částech mapy. Staňte se S.T.A.L.K.E.R.em a prožijte svůj vlastní příběh v tomto děsivém a drsném světě.

Diskuze (6) Další článek: Upírský Redfall má blíž k sérii Far Cry než Left 4 Dead, tvrdí vývojáři. Rozdíl má dělat otevřený svět

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,